Eveniment Cultural Sportiv la Mioveni!

 

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni alături de Clubul Sportiv Mioveni au sărbătorit ”Ziua Mondială a Tinerilor Talentați” pe Stadionul Orășenesc Mioveni, eveniment dedicat tinerilor și românilor de pretutindeni, în cadrul căruia s-au aniversat 20 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Mioveni. 

Startul evenimentului a fost dat de DJ Silvan, urmat de un super recital Lora, atmosfera de sărbătoare fiind întreținută de Mihai Morar. 

După ce Lora și-a încheiat show-ul, evenimentul a continuat cu aniversarea Clubului Sportiv Mioveni. La împlinirea celor 20 de ani de la înființare, președintele clubului și primarul orașului au acordat cupe, plachete și distincții, unor personalități din lumea sportului, care au contribuit de-a lungul ultimilor 20 de ani la dezvoltarea și promovarea clubului galben-verde și a echipei de fotbal CS Mioveni.

Finalul manifestării a fost dedicat echipei de fotbal și staffului tehnic, care au avut parte de o prezentare spectaculoasă, demnă de campionatul Ligii I.