Europarlamentarul Norica Nicolai:”Trebuie să ne luptăm pentru ca România să fie respectată în Europa”

La sfârșitul acestei săptămâni, europarlamentarul Norica Nicolai și deputatul Andrei Gerea, ambii candidați ALDE la Parlamentul European, au vizitat târgul tradițional organizat în comuna Domnești. Gazde le-au fost Simona Brătulescu, liderul filialei argeșene, și echipa de campanie formată din peste 100 de democrat-liberali.
,,Oamenii ne-au întâmpinat cu multă căldură și interes. M-am bucurat să aflu că activitatea colegilor mei este cunoscută și apreciată în rândul argeșenilor, mulți asigurându-ne de faptul că înțeleg și ne susțin în demersurile noastre de a face din România un stat demn și respectat." a declarat Simona Brătulescu, președinte ALDE Argeș. 

 

Europarlamentarul Norica Nicolai, care candidează pentru a treia oară la Parlamentul European și se află pe primul loc pe listă, nu a plecat cu mâna goală de la târg, aprovizionându-se cu produse tradiționale și multe flori. 
,,La târgul de la Domneşti am găsit români adevărați, oameni cinstiți și muncitori, în ochii cărora am văzut respectul sincer față de țară. Discuțiile cu ei mi-au întărit convingerea că trebuie să ne luptăm pentru ca România să fie respectată în Europa. Uniunea Europeană trebuie să sprijine și să creeze un mediu favorabil dezvoltării producătorilor locali din România. Iar cei care își doresc să reprezinte țara noastră în Europa trebuie să înțeleagă că orice construcție durabilă pornește de la bază, de la oameni. Fiecare dintre noi avem responsabilitatea ca, pe 26 mai, să facem o alegere corectă, să optăm pentru oamenii care respectă România și care își doresc să lupte pentru adevăratele interese ale românilor." a declarat europarlamentarul Norica Nicolai. 


Deputatul Andrei Gerea se află la prima candidatură la Parlamentul European, dar are în background experiența a patru legislaturi de parlamentar.
,,Am adus-o pe Norica Nicolai într-una din comunele Argeșului unde oamenii au fost mereu demni în fața istoriei, unde au fost mulți luptători anticomuniști și eroi în războaie. Am întâlnit oameni de la care poți învăța ce înseamnă să fii demn și să impui respect în fața oricui. Sunt oameni harnici, modești, curați sufletește, cu mintea deschisă, care nu se uită să întindă mâna decât ca să te salute! Și noi i-am salutat cu drag și am vorbit cu ei, lucruri de care românii parcă au cea mai mare nevoie în prezent." a mărturisit deputatul argeșean Andrei Gerea.