Ești student și vrei să lucrezi în Germania? Anunț de la AJOFM Argeș

Veste pentru studenții argeșeni! Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș (AJOFM Argeș) anunță începerea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Potrivit AJOFM, în 2020 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Arges, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arges, bulevardul Republicii,nr.11, Pitesti,în vederea înregistrării aplicațiilor.

Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 10.00 – 15.30 și vineri, orele 10.00 – 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0248 222415, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro