Ești pregătit să înfrunți iarna? REDUCERE la freza de zăpadă pe lascule.ro

Deși zăpada se lasă așteptată în acest an, nu strică să fii pregătit așa cum trebuie pentru întâmpinarea ei. Căderea fulgilor de nea reprezintă un motiv de bucurie, de cele mai multe ori, însă lucrurile sunt mai puțin îmbucurătoare dacă vorbim de o cantitate mare de zăpada, fiind nevoiți să curățăm fără încetare căile de acces, parcarea sau curtea casei. 

Acum poți achiziționa o freză de zăpadă care ajută la îndepărtarea acesteia, indiferent de cantitate. Pe site-ul Lascule.ro găsești freza de zăpadă TEXAS ST1300 la reducere, de la 396,66 lei la 350 de lei. Utilajul este echipat cu un motor electric si nu are autopropulsie.

Caracteristici tehnice

Tip motor: electric 
Putere: 1300W
Tensiune: monofazat (230V)
Lățime de lucru: 26cm
Înălțime de lucru: 11cm
Distanță de aruncare: 2-5m
Capacitate de curățare: 120m2/h
Greutate: 5kg 

CLICK AICI PENTRU COMANDĂ


Pe lascule.ro găseşti o gamă largă de produse, precum : aparate de sudura, maiuri compactoare, placi compactoare, cilindri vibrocompactori, slefuitoare de beton, rigle vibrante, vibratoare de beton, scule electrice METABO, MILWAUKEE,  masini de spalat sub presiune chiar si scule de mana profesionale pentru dotari de service-uri auto si nu numai.

Dacă vrei să le vezi pe viu şi să primeşti şi referinţe sau sfaturi utile, poţi vizita show-roomul din Mărăcineni, str. Calea Câmpulung, nr. 647. Tel. 0740.003.344.