Estimarea PNL: Salariu mediu poate ajunge la 4300 de lei

Economiștii PNL au ajuns la concluzia că un astfel de nivel de salarizare este posibil pe fondul unei creşteri economice de 4 - 5% în fiecare an.
Astfel, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, susţine că salariul mediu pe economie ar putea ajunge, în 2020, la 4.300 lei.
"Vrem salarii pentru toată lumea mărite cu 30-40 de procente până în 2020. Asta este strategia liberală, pe o creştere economică gândită, cugetată, echilibrată, de 4-5 procente în fiecare care an. Oameni buni, salariul mediu pe economie în 2020, pe calculele economiştilor liberali, va ajunge la 4.300 de lei. Nu-i puţin, nu-i mult, dar România va merge înainte doar pe o guvernare care ştie să îşi chivernisească bugetul, care ştie să aloce fonduri când, unde, care ştie să arate respect pentru cetăţeni", a afirmat Gorghiu.
Mesajul liberal a fost transmis și pe teritoriul județului, echipa PNL Argeș fiind prezentă astăzi în zona Câmpulung, unde le-au prezentat argeșenilor programul de guvernare al Partidului National Liberal și politicile de reformare a Parlamentului.
Reamintim că președintele Alina Gorghiu va fi prezentă marțea viitoare în Argeș, la Pitești, la Teatrul Alexandru Davila, acolo unde candidații PNL Argeș își vor lansa candidaturile. La eveniment vor participa presedinţii organizaţiilor locale şi aleşii locali şi judeţeni.

Comandat de PNL Argeș, publicat de MB AGENCY COMPLETE, CUI mandatar financiar: 11160004.