Eroul român de la Londra, apel DISPERAT: „Cer protecție!”

Românul care a dat piept cu teroriştii, în atacul din Londra, face noi dezvăluiri, într-un interviu exclusiv pentru Antena3. Florin Morariu se arată revoltat de modul în care a fost ignorat de autorităţi, după ce povestea lui a devenit cunoscută în toată lumea, şi dă de înţeles că s-ar putea teme pentru viaţa sa.

”M-am panicat. Nu știam ce să fac. Mi-a fost milă de om, se uita la mine și eu nu puteam să fac nimic. Am încercat să fac un bine, dar pe mine nu mă ajută nimeni. Nu cer ajutor material. Dar cer protecție. (...) Posibil, mâine, unul dintre aceștia să vină să mă împuște. Arestările s-au făcut aici unde stau eu. Am stat de vorbă cu toată lumea, dar pe mine nu mă sună nimeni. Nu m-a sunat nimeni, un cadru militar, de poliție, să întrebe dacă sunt OK”, a spus Florin Morariu, într-un interviu acordat Mariei Coman, la Antena3.

Florin Morariu este descris drept un erou în presa internaţională, după ce l-a lovit cu o ladă mare de pâine în cap pe unul dintre atacatorii din Londra, și a oferit adăpost în brutăria în care lucra la 20 de oameni îngroziţi de ce se întâmpla pe străzi.

 

Sursa:stiripesurse.ro