Epilarea definitivă cu laser Elysion, o dorinţă transformată în realitate!

Vrei să te bucuri de o piele catifelată şi mătăsoasă, netedă precum cea a unui bebeluş, de acum pentru totdeauna? Epilarea definitivă cu laser Elysion Pro, disponibilă în salonul Beauty DISTRICT, este răspunsul.

Laserul Elysion Pro este rezultatul muncii de cercetare a specialiştilor de la compania spaniolă Cocoon, care au reuşit să producă o aparatură laser de cea mai înaltă performanţă, a cărei acţiune nu mai este însă limitată de fototipul pielii.

Epilarea definitivă este întruchiparea unuia dintre cele mai ardente vise ale noastre: să scăpăm de păr pentru totdeauna! Noi îţi recomandăm cea mai sigură şi mai performantă procedură de acest gen!

 

Epilarea definitivă cu laser Elysion, o dorinţă transformată în realitate!

 

Avantajele epilării definitive cu laser Elysion
Acum, că am aflat cum funcţionează laserul Elysion, să îţi explicăm şi de ce este recomandat să apelezi la el. Dacă promisiunea pielii fine şi mătăsoase pentru totdeauna nu te-a convins, argumentele de mai jos vor avea această putere!

Epilarea definitivă reprezintă un pas înainte în industria frumuseţii, scăpându-te de chinul de a-ţi îndepărta mereu părul şi de eternele dileme legate de eficienţa procedurilor clasice. În plus, folosirea laserului este mai sigură şi mai igienică şi te scapă de coşmarul firelor crescute sub piele, care ne-au compromis de atâtea ori aspectul fizic impecabil.

Mai departe, tehnologia revoluţionară a laserului Elysion promite rezultate vizibile încă de la prima şedinţă. Nu vei pleca de la salon fără niciun fir de păr, deoarece este anatomic imposibil, foliculul având stadii diferite de creştere. Cu toate acestea, procentul de 60% este mai mult decât mulţumitor, garantând că vei avea nevoie de mai puţine şedinţe decât în cazul epilării cu laser clasice.

Utilizând tehnica de fototermoliză selectivă, epilarea definitivă cu laser Elysion Pro, de care te poți bucura doar la Beauty DISTRICT, este şi o variantă sigură pentru pielea ta. Disconfortul resimţit va fi minim, iar riscul de arsuri şi hiperpigmentare este inexistent.

Se ştie că femeile adoră pielea arămie şi că relaţia noastră cu soarele este una specială. Chiar dacă marea şi plaja par visuri de mult apuse, iar puţine dintre noi îşi permit un concediu fulger la tropice, nu putem nega că am fost cucerite de ideea că laserul Elysion Pro poate fi utilizat şi pe pielea bronzată, o inovaţie faţă de sistemul clasic. De acum încolo, aventura noastră cu soarele nu mai este interzisă înainte de epilarea definitivă.

Nu putem trece cu vederea factorul financiar. Renunţă la ideea preconcepută că epilarea definitivă cu laser este scumpă! În schimb, ține cont de faptul că rezultatele sale sunt permanente şi că nu va trebui să scoţi mereu bani din buzunar ca să scapi de povara părului nedorit.

Beauty DISTRICT te aşteaptă să faci primul pas spre o piele mereu mătăsoasă cu ajutorul laserului Elysion Pro. Scapă de problema pilozităţii alegând o epilare completă, pentru tot corpul,

Vedete precum Andreea Marin, Vica Blochina, Diana Munteanu, Ioana Ginghina, Raluca Badulescu si multe altele, nu s-au sfiit să declare că pielea lor frumoasă este datorată epilării definitive cu Elysion dupa ce l-au incercat in saloanele de top din Bucuresti!