Epilare definitivă la Salon Aiko. Super ofertă Full Body

ENEKA  – Ultima inovație. O procedură non-invaziva si nedureroasa care poate fi aplicata chiar si pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Aceasta procedura lasa pielea fina si neteda pentru un timp indelungat fara efecte secundare iar riscul de a dezvolta infectii este 0. Mai mult, te ajuta sa scapi de foliculita (firele de par crescute pe sub piele).

 

 

CUM FUNCTIONEAZA?


Lungimea de unda de 755 nm este absorbita de melanina fiind foarte eficienta pe tesutul cutanat deschis la culoare (fototip I-III), elimina permanent parul subtire si mai putin pigmentat (parul alb). Este eficient si in cazul parului rezidual.

Lungimea de unda de 808 nm este adaptabila pentru toate fototipurile, indiferent de grosimea si culoarea firului de par. Modurile de tratament (DHR si FDHR) garanteaza rezultate personalizate si adaptabile cerintelor fiecatui individ.

Laserul, printr-un fascicul de lumina concentrat focalizeaza foliculul de par. Acest fascicul de lumina se transforma in energie pura si este absorbit de pigmentul natural al firului de par. Aceasta energie incalzeste si arde folicului de par de la radacina impiedicandu-l sa mai creasca.

 

 


DOUA MODURI DE FUNCTIONARE

 

1. DHR (Dynamic Hair Removal): in acest mod de lucru se utilizeaza pulsatii scurte cu doze mare de energie. Ideal pentru toate fototipurile.

2. FDHR (Fast Dynamic Hair Removal): in acest mod se lucreaza in intervale cu viteza maxima pana la 10 Hz si fluenta scazuta.

Inovatia in epilarea definitiva este echipamentul Eneka Pro cu Dioda laser care are la baza principiul Fototermolizei selective, o tehnologie care distruge definitiv firele de par.

Acest tip de echipament recomandat de noi, are o eficacitate crescuta deoarece lucreaza tintit pe firul de par cu o singura lungime de unda si cauterizeaza capilarul care hraneste firul de par distrugand radacina acestuia.

De asemenea, fiind cea mai avansata tehnologie cu laser dioda, are un mod de lucru continuu asigurand rapiditate in realizarea sedintei.

Eneka Pro garanteaza rezultate eficiente pentru toate tipurile de par, de piele si densitate, in orice moment al anului.

Rezultatul tratamentul de epilare definitva cu laser poate fi influentat de mai multi factori de aceea sunt necesare un minim de 6 sedinte/zona. O sedinta poate dura intre 5-10 minute pentru zonele mici si 30-90 minute pentru zonele mai mari. Dupa finalizarea tratamentului este recomandata o sedinta de intretinere o data la 6-12 luni.

 

----------------------------------------------------------------

 

Vremea devine din ce în ce mai frumoasă pentru că primăvara este chiar după colț. Cum să înceapă mai bine acest anotimp al frumuseții decât cu luna dedicată femeilor.
Am pregatit oferte, promotii si multe alte surprize pentru doamne și domnișoare în luna Martie.


Ofetă Full Body 750 lei/ședința
PROGRAMARI LA NUMARUL 0752816292