EMOȚIONANT! Spectacol caritabil la Centrul Cultural Mioveni- „Rampă pentru Petruț”

Centrul Cultural Mioveni a fost gazda unui eveniment caritabil emoționant organizat de elevii Școlii „George Topârceanu” care au dorit să ajute la împlinirea visului unui coleg. Leonard-Petruţ Dănescu, elev în clasa a VI-a B, are patru diagnostice grave, care îl țin în scaunul cu rotile.

Până acum, Petruț a fost nevoit să învețe la domiciliu, profesorii venind la locuința lui pentru a-i preda lecțiile, deoarece elevul nu avea cum să se deplaseze la școală, fiind foarte dificil să fie coborât pe brațe, de câteva ori pe zi.

Petruț își dorește să vină la școală și să urmeze cursurile ca orice copil, însă are nevoie de o rampă specială, care să fie montată în scara blocului unde băiatul locuiește. Această rampă costă 9.000 de euro, o sumă foarte mare, pe care familia lui nu și-o poate permite.

Pentru a-l ajuta să își împlinească visul, elevii Școlii „George Topârceanu”, copii cu suflet mare, au organizat acest spectacol caritabil -  „Rampă pentru Petruț”, găzduit de Centrul Cultural Mioveni. S-au adunat 12.000 de lei, bani care vor ajunge la familia lui Petruț.
Cei care doresc să îl ajute în continuare, pot face donații în contul deschis la BRD, RO25BRDE030SV84307880300, titular cont: Tudor Ionela-Magdalena. 

Spectacolul a fost organizat de Școala „George Topârceanu” și Asociația de Părinți a Școlii, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Asociația Inițiativele Voluntarilor „FOR” Mioveni.