VIDEO EMOȚIONANT! Prima postare a trupei Goodbye to Gravity de la dezastrul din Colectiv!

EMOȚIONANT! Prima postare a trupei Goodbye to Gravity de la dezastrul din Colectiv! Este cel mai greu mesaj pe care l-au scris vreodată!

„La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată”, este începutul primul mesaj postat pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity după tragedia din Clubul Colectiv din 20 noiembrie 2015. Totodată, a fost dat publicităţii ultimul videoclip al trupei Goodbye to Gravity, „Heed the Call“, în amintirea lui Alex Pascu, Bogdan Enache, Mihai Alexandru și Vlad Ţelea, dar și a tuturor celor care și-au pierdut viața în urma incendiului din clubul bucureştean.

“Acest clip a fost filmat în timpul unei reprezentații live, în 25 aprilie 2015. Am vrut să facem un clip pentru melodia “Heal the Call, o piesă pentru albumul pe care urma să îl lansăm în cadrul concerului din 30 octombrie din Clubul Colectiv. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului. Acest clip este dedicat tuturor prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiţi-vă de ei. Amintiţi-vă de noi”, este mesajul care apare la începutul videoclipului.

Iată postarea de pe Facebook:

La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea aceasta, în 2015, formația Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat “Mantras of War”. Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambițioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepționale și să plece într-un lung turneu național, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieții voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume. În noaptea de 30 octombrie însă, speranța s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtășeau cei cinci artiști, a fost redusă la tăcere. Nu vom mai putea niciodată să ne așezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificație. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forța copleșitoare a creației trupei. Este din nou octombrie, un an mai târziu…Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut și ne amintim de ei și de ceea ce au lăsat în urmă. “Heed the Call” este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. Acum, atât melodia cât și clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre. Vom continua să onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veți putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informații. Până atunci, va invităm să vizionați videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare.


sursa: vocea.biz.ro