Emilian Gheorghe a pierdut lupta cu boala! A fost răpus ieri de sindromul post-covid!


Emilian Gheorghe (53 ani), unul dintre cei mai cunoscuti pitesteni, s-a stins din viata ieri dimineata intr-un spital din capitală, dupa ce a luptat - mai mult de doua saptamani - cu sechelele lasate in organismul sau de infectarea cu virusul COVID 19. 

Atat el, cat si sotia sa, Adela, au fost internati la Mioveni dupa ce s-au infectat cu virusul. Se negativasera, dar sechelele lasate de boala, pe plamanii sai si pe alte organe interne, au fost foarte grave si agresive. 

De altfel, in acest moment, multe dintre sectiile ATI sunt aglomerate de cazuri grave generate post-COVID, nu de oamenii aflati in timpul bolii. 

Starea lui Emilian Gheorghe s-a agravat din cauza sechelelor pulmonare, la care s-au  adaugat un hematom dobandit dupa ce si-a pierdut echilibrul si a cazut in spital, plus o afectiune duodenala. S-a luptat mult, insa afectiunile erau extrem de grave, iar - la sfarsitul saptamanii trecute - a fost transferat la Bucuresti in stare foarte grava. Ieri dimineata a intrat in stop cardiac, a fost resuscitat, dar - dupa o ora- inima sa a pierdut lupta. 

Familia este un stare de soc, iar fratele sau, Sorin Gheorghe, a venit de urgenta de la Oradea să ii organizeze funerariile. Va fi inmormantat la Valea Ursului. 

Sotia sa, Adela, se lupta de asemenea in aceste momente si cu consecintele bolii, dincolo de necazul care a lovit familia.


Dumnezeu să-l odihnească!