Mesajul lui Emanuel Soare după încetarea mandatului de prefect!
CV_Corneliu_Cirstea.pdf(80.07) Download  

UPDATE, ora 22:45

În această seară, după 6 luni de mandat la carma județului, Emanuel Soare a transmis un mesaj tuturor argeșenilor:

Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea de reacție și rezistența fizică și psihică. Le mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului, colegilor din instituțiile deconcentrate, din structurile MAI și din sistemul sanitar pentru efortul depus în această perioadă

Nu a fost ușor, confruntându-ne cu provocări uriașe, pe care niciunul dintre noi nu le putea intui în urmă cu doar șase luni. Lupta cu pandemia este departe de a fi câștigată, dar am încredere că, prin măsurile luate și cu participarea dumneavoastră, a cetățenilor acestui județ, vom reuși să revenim cât mai curând la viața normală, pe care ne-o dorim și pe care ne-o amintim cu toții. Fiecare dintre noi a făcut sacrificii în ultimele luni: sute de familii au trecut prin veritabile tragedii, alții au îndurat lipsuri financiare crunte, iar unii și-au neglijat viața de familie și propria sănătate pentru a limita răspândirea noului coronavirus, sau pentru a-i vindeca pe semenii deja afectați de această boală. Tocmai datorită acestor lucruri am încercat, în fiecare clipă, să găsesc soluții la problemele cu care ne-am confruntat. 

Din fericire, am găsit înțelegere la reprezentanții Guvernului, am fost ajutați de oameni inimoși, mulți dintre ei argeșeni de valoare sau care au îndrăgit acest județ,  care nu au uitat să dea o mână de ajutor unui Argeș greu încercat. Pot să spun, după toate aceste eforturi, că în județ numărul de infectări înregistrează o stagnare și sper ca, în cel mai scurt timp, măsurile luate să fie vizibile și în cifrele situațiilor epidemiologice zilnice. Am încredere că Instituția Prefectului va gestiona, în continuare, eficient criza sanitară, cu ajutorul colegilor din deconcentrate, din structurile MAI și din sistemul sanitar argeșean. 

Am intrat în viața publică relativ recent, cu gândul de a contribui la schimbarea pe care foarte mulți ne-o doream, atât la nivelul administrației publice, cât și în clasa politică. Doresc să reprezint în continuare interesele dumneavoastră, ale argeșenilor, să contribui la revenirea economică a județului și să impun un alt stil de lucru în administrația publică. Forțați de greutăți și de vremuri, nu putem decât să ducem pe mai multe planuri această luptă pentru schimbare. Consider că a venit momentul să vă cer susținerea pentru reformarea unei instituții de care se leagă soarta a sute de mii de argeșeni, care gestionează spitalele, drumurile, cultura și investițiile atât de necesare în Argeș. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă promit că voi lupta în continuare, cu toată forța și priceperea, pentru dumneavoastră și pentru județul pe care îl îndrăgim!”
 

Astăzi, în ședința de Guvern, au fost emise hotărârile de încetare a mandatelor prefectului Emanuel Soare și subprefectului Adrian Bughiu. Totodată a fost desemnat un nou subprefect, în persoana lui Corneliu Cârstea, care a mai fost anterior subprefect al Capitalei.

CITEȘTE ȘI ... Primarul din Valea Iașului – VINDECAT! Este așteptat acasă!


Corneliu Cârstea este căsătorit și are un copil. A activat în Corpul de Control la Ministerul Afacerilor Interne, a fost director general în cadrul firmei REXCOM S.R.L., dar și economist la  ARO S.A. Are un doctorat în economie și diplomă de master în Managementul instituţiilor publice, toate formările fiind realizate la ASE București.

CITEȘTE ȘI ... Fake news! Piteștiul NU SE CARANTINEAZĂ!

În această seară, plecarea lui Adrian Bughiu din funcția de subprefect a fost acompaniată de un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

”Am fost onorat să fiu #subprefect al Argeșului!!!

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Institutia Prefectului Arges!

Distinși prieteni,

Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Argeș!

Nu sunt neapărat trist, dar nici nepăsător, mă simt mai degrabă împlinit.

Aleg așadar, după cei doi ani și trei luni petrecuți în funcția de subprefect al județului, să transmit un mesaj de mulțumire și recunoștință tuturor celor cu care am colaborat din această postură de mare responsabilitate: colegi din prefectură, din serviciile deconcentrate, din structurile MAI, din primării și alte organisme ale statului, dar și "cetățeanului"!!!

Trebuie să recunosc că numirea în funcția de subprefect m-a onorat din start! Însă nu a fost deloc ușor! A fost o provocare pe care am tratat-o cu responsabilitate și demnitate. Nu m-am făcut de râs, dimpotrivă. Las în urma mea rezultate cu care ma mândresc și datorită cărora cred că mă voi bucura de aprecierea colegilor și când ne vom întâlni pe stradă.


Astăzi, nu mi-am propus să prezint un bilanț, mai ales că argeșenii au alte preocupări mult mai importante în special în aceste zile când granița dintre pozitiv și negativ, dintre viață și moarte este foarte fragilă! Dar promit să fiu mult mai prezent în viața publică, atât fizic, cât și în mediul virtual! Mai am multe de demonstrat!

În final, vreau să știți că vă puteți baza pe mine și de acum înainte!

Eu rămân același om, Adrian-Dumitru Bughiu!

Același om deschis provocărilor și situațiilor în care pot și trebuie să mă implic permanent!

Încă odată mulțumesc tuturor!

În special pentru toată încrederea acordată!

Și vă doresc tuturor sănătate, într-adevăr acum este mai bună decât toate!!!

Dumnezeu să ne aibă în paza Sa!”