eMAG pregătește surprize de Black Friday!

eMAG pregătește surprize de Black Friday! Vă veți putea bucura de peste 1 milion de produse în ofertă şi reduceri totale de peste 35 de milioane de euro.

eMAG organizează Black Friday în ziua de 18 noiembrie, cu peste 1 milion de produse în ofertă şi reduceri totale de peste 35 de milioane de euro. Valoarea estimată a comenzilor pentru ediţia de anul acesta ajunge la 250 de milioane de lei.

Clienţii vor putea achiziţiona la preţuri speciale televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, maşini de spălat, produse de îngrijire personală şi cosmetice, jucării, cărţi, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse pentru copii, produse pentru maşină. De asemenea, aceştia vor avea la dispoziţie în premieră 1.500 de produse din categoria Smart Home.

Anul acesta, peste 2.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoţii pentru Black Friday, dublu faţă de anul precedent.

Reducerile totale de 35 milioane de euro vor fi susţinute de eMAG împreună cu partenerii, printre care cei mai importanţi sunt: Arctic, Apple, Asus, Huawei Romania, LG, Lego, Lenovo, L’Oreal, Philips, P&G, Samsung, Whirlpool.

Stocuri de produse din oferta eMag pentru BlackFriday:

Peste 40.000 de televizoare
Peste 20.000 de laptopuri
50.000 de smartphone-uri
17.000 de frigidere
100.000 de electrocasnice mici (mixere, roboţi de bucătărie, espressoare, fiare de calcat şi altele)
35.000 de aparate de îngrijire personală
1.500 de produse Smart Home
100.000 de parfumuri şi seturi cadou
100.000 de scutece (echivalentul a 40 de tiruri)
110.000 jucării şi jocuri
20.000 de anvelope


Clienţii pot achiziţiona produsele dorite şi apelând la noile facilităţi de plată în rate: 36 de rate fără dobândă cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank (pentru produsele vândute de eMAG), 12 rate fără dobândă pentru restul cardurilor de credit.

În premieră pentru piaţa din România, eMAG aduce şi 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică, cu factură zero pe o perioadă de 6 luni. Prima surpriză de Black Friday este dezvoltată în parteneriat cu E.ON Energie România. Pachetul E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienţii vor beneficia de un preţ redus de furnizare (de 0,19 lei /kWh), având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor şi în această perioadă.

Datorită volumului mult mai mare de produse din oferta de anul acesta, eMAG a încheiat parteneriate cu cele mai importante şase firme de curierat din România, astfel încât coletele comandate să fie livrate clienţilor în termen de zece zile, până pe 28 noiembrie. Mai mult, eMAG le oferă clienţilor posibilitatea de a-şi prelua coletele din cele 11 showroom-uri şi din cele 202 de puncte de livrare deschise cu Poşta Română.

eMAG a alocat anul acesta o suprafaţă de depozitare de 100.000 de metri pătraţi, de dimensiunea a 20 de terenuri de fotbal. În primele două zile de după Black Friday (19 şi 20 noiembrie) vor pleca zilnic spre clienţi câte 150.000 de colete, care vor fi preluate de 160 de camioane zilnic.

Sursa: Go4it.ro