Elevii din Albeștii de Argeș vor fi premiați

Veste bună pentru elevii din comuna Albeștii de Argeș. La sfârșitul anului, cei care au obținut rezultate la concursurile și olimpiadele școlare vor fi premiați de administrația locală. Primăria comunei și Consiliul Local speră ca în acest fel să îi motiveze pe elevi să învețe.

Astfel, elevii care au obținut rezultate la olimpiadele naționale vor primi 1000 de lei, iar pentru podiumul olimpiadelor județe se vor acorda câte 500 de lei. De asemenea, toți elevii din localitate, școlari și preșcolari, vor primi, din sponsorizări, câte un pachet de Crăciun.

„Viitorul nostru înseamnă în primul rând oamenii. Dacă le vom cultiva spiritul în direcția educației, vom avea cu siguranță, cu toții, o perspectivă mai bună. Ei reprezintă încrederea noastră în dezvoltarea acestei țări și trebuie să le arătăm încă de pe băncile școlii că munca este răsplătită, că valorile sunt încurajate, că sistemul nostru de referință este unul onest, corect și că sprijinim efortul lor”, a transmis primarul Gabriel Popa, potrivit viatasatului.ro.