Sute de elevi argeșeni au chiulit la BAC!

Sute de elevi au bat chiulul la cele două probe de Bacalaureat, proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) și proba scrisă la alegere a profilului. 

La proba de astăzi s-au înscris 4607 elevi, dintre care 387 au fost absenți. Ieri, la proba de matematică  sau istorie au fost înscriși în total 4569 de elevi, dintre care 319 absenți (matematică) și 45 absenți (istorie).

CITEȘTE ȘI ... 1 iulie: Premierul a anunțat majorarea cu 10% a pensiilor!

Astăzi, trei absolvenți au fost surprinși de profesori încercând să fraudeze examenul în centrele de examen de la Colegiul Național ,,Dinicu Golescu’’Câmpulung, Colegiul Naţional ,,Alexandru Odobescu’’Pitești și Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Dima’’Pitești. Aceștia au fost prinși cu telefoane mobile asupra lor, fiind excluși din proba de BAC. În plus, în județul Argeș au existat 5 cazuri speciale pentru această probă.

CITEȘTE ȘI ... RMN-ul de la Județean - pus în fucțiune! Fostul ministru al Sănătății vine mâine la Pitești

După ultima probă, cea de astăzi, urmează o pauză de 5 zile, în care profesorii evaluatori corectează lucrările şi dau notele. Primele rezultate la Bac 2018 sunt publicate de edu.ro în a şasea zi, pe 4 iulie, până în ora 12. În acea zi, pot fi depuse contestaţiile la Bacalaureat, pentru măriri. Notele finale sunt anunţate pe 9 iulie.

Anul trecut, rata de promovabilitate la Bacalaureat în Argeş a fost de 76,81%, una dintre primele zece la nivel naţional.