Elena Udrea a făcut-o lată! A fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă

Elena Udrea a demonstrat că nu este o elevă model, asta după ce a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității "Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca. Blonda s-a înscris în anul 2016 la masterul de  Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială. Se pare că nu s-a prezentat la niciun examen, fiind astfel exmatriculată.


"D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea", a declarat pentru Mediafax decanul facultății, Vasile Stanciu.

În 2016, Elena Udrea declara că s-a înscris la acest master dorind să înființeze Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei.