Elena-Liliana Murguleț: „Povestea vaccinării în Argeș continuă!”  | Sursa Ta

Pe pagina de socializare a Inspectoratului Școlar Județean Argeș a fost publicat în urmă cu puțin timp un mesaj al doamnei Elena-Liliana Murguleț, Inspectorul Școlar General, în care aceasta își exprimă aprecierea pentru interesul manifestat de alte instutuții importante din Argeș pentru campaniile de vaccinare, inițiate de Inspectoratul Școlar Județean și aflate deja la a treia săptămână consecutiv.

Totodată aflăm faptul că astăzi la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” din Domnești s-au vaccinat până în acest moment un număr de 130 de persoane.

„ Așa cum v-am avertizat deja la finalul săptămânii trecute, povestea vaccinării în Argeș continuă. Și continuă frumos, pentru că, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, inițiatorul acestui program, știe ”să scrie” povești frumoase, care îi au ca eroi principali pe elevii din școlile argeșene.

Astăzi este rândul elevilor din Mioveni, de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” și al celor din Domnești, să transmită mesajul lor de responsabilitate și conștientizare a importanței vaccinării.

Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință faptul că, la Domnești, înregistrăm până în acest moment un număr de 130 de persoane care s-au vaccinat, persoane ale comunității domneștene.

Tot în locul în care se simt confortabil și în siguranță, în ȘCOALĂ, elevi și părinți, au fost portavocile care anunță intrarea în normalitate.

Da, elevii noștri sunt adevărați lideri, iar prin exemplul personal au arătat că se poate.

Apreciem interesul manifestat de alte instutuții importante din Argeș pentru campaniile de vaccinare, inițiate de Inspectoratul Școlar Județean și aflate deja la a treia săptămână consecutiv. 

Sperăm ca acestea să reprezinte adevărate exemple de bune practici pentru cei care s-au raliat demersului nostru”, a precizat Inspectorul Școlar General, Prof. Elena-Liliana Murguleț.