Elena Bozian - finalistă la “Vocea României”!

Aseară, a avut loc cea de-a doua semifinală, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt cei patru finaliști: Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan. Concurenții de la Vocea României au adus pe scenă câte două momente muzicale. Fiecare a cântat individual câte o piesă, iar antrenorul a urcat alături de cei doi semifinaliști ai săi într-un moment special. Toate echipele au creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Andi Țolea și Elena Ilie - din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean - din echipa Irina, Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter - din echipa Tudor, Elena Bozian și Adriana Simionescu - din echipa Horia au fost cei opt semifinaliști ce au cucerit publicul cu reprezentații de neuitat.

 

 

 


Finaliștii de la Vocea României 2019


Jasmina Răsădean
Andi Țolea
Elena Bozian
Dragoș Moldovan

 

 

 

I se spune “Adele de Mioveni” și este pasionată de muzică, deși nu are studii în domeniu, fapt cu adevărat spectaculos, tânăra de 23 de ani fiind absolventă de Politehnica - Facultatea de Mecanică și Mecatronică – profil inginerie economică și profesează ca inginer economist la Uzina Mioveni-Dacia. Mai are trei frați, dintre care doar unul inginer. Al doilea frate este recrutor, iar sora lucrează ca asistentă. Mama este infirmieră la spitalul din Pitești, iar tatăl este pensionar, după ce a facut infarct în urmă cu câteva luni luni.

 

 

”Felicitări Elena Bozian pentru extraordinara ta performanță, suntem mândri de tine și de faptul că reprezinți comunitatea din Mioveni. Te-am susținut cu toții și te vom susține și în ultimul act al competiției Vocea României!
Elena Bozian, finalista de la Vocea României este dovada vie că trebuie să crezi în visul tău și să-ți urmezi țelurile indifente ce îți spun cei din jur.”, este mesajul transmis de Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.