Șeful Poliției Locale Bradu: ”Respectați măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul COVID-19

Pe fondul creșterii alarmante la nivel național a cazurilor de COVID-19, Poliția Locală Bradu desfășoară activități zilnic, sub coordonarea operațională a Poliției Naționale, pentru verificarea respectării măsurilor anti-Covid de către cetățeni și unitățile comerciale de pe raza comunei Bradu.
Astfel, sunt verificate mijloacele de transport în comun, magazinele de alimentație publică, supermarketurile și toate locurile publice predispuse la aglomerare. În prezent, polițiștii locali aplică ca sancțiuni numai avertismente scrise, urmând, ca în funcție de evoluția epidemiei să fie luate și alte măsuri mai dure.


Le aducem la cunoștință cetățenilor că au obligația de a purta măștile de protecție și în toate spațiile publice deschise. Sunt interzise nunțile, botezurile și aniversările și toate celelalte evenimente private ce presupun participarea mai multor oameni, amenzile fiind destul de mari, de la 500 la 2500 de lei.

„Facem apel la toți cetățenii să respecte măsurile de protecție împotriva infectării cu virusul COVID-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte normele sanitare. Pe fondul creșterii numărului de cazuri, trebuie să fim conștienți de datoria pe care o avem toți față de cei din jurul nostru, față de familiile noastre, față de toți membrii comunității”, transmite șeful Poliției Locale Bradu, Gheorghe Militaru.