Ședință festivă cu emoție la I.S.U. Argeș!

Astăzi, la sediul I.S.U Argeș a avut loc o ședință cu emoții deoarece patru ofițeri de seamă ai inspectoratului au trecut în rezervă. 

Colonel Toma Virgil - Cu o vastă experiență în domeniul protecției vieții, a deținut diferite funcții de ofițer în cadrul Inspectoratului de Protecție Civilă, ulterior, din anul 2010, pe cea de Șef al Serviciului de Protecție Civilă din cadrul ISU Argeș, pentru ca în 2016 să fie împuternicit pe funcția de adjunct al inspectorului șef. La data trecerii în rezervă ofițerul are o vechime de peste 34 de ani în structuri militare.


Colonel Baicu Marius - Cu o viață militară începută în 1984, în ultima perioadă și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspecției de Prevenire, unde a deținut funcția de Sef Serviciu de Prevenire a Incendiilor. Fiind un bun organizator, a participat la diverse activități de pregătire în cadrul unor exerciții complexe ca și coordonator al Bazelor de operații. În urma experienței acumulate a fost cooptat în cadrul echipei românești de căutare-salvare urbană RO-USAR, acreditată internațional. La trecerea în rezervă are o vechime de peste 34 de ani în structuri militare.

Locotenet-colonel Lia Petrică – Ofițerul și-a desfășurat activitatea atât în domeniul intervenției, cât și în domeniul prevenirii situațiilor de urgență, în ultima perioadă fiind împuternicit comandant la Detașamentul de Pompieri Pitești. La trecerea în rezervă are o vechime de peste 29 de ani în muncă.

Locotenent-colonel Ilioiu Ion - Cu o vastă experiență în domeniul tehnic, a deținut funcția de ofițer principal în cadrul Biroului de Prevenire a incendiilor în anul 2003, iar din anul 2004 și până în prezent a deținut funcții importante în cadrul Serviciului Logistic, Compartimentul Tehnic.