O firmă din Argeș - proiect de succes în Teleorman

TBM Grup s-a dezvoltat frumos și dinamic în anul 2018. A investit mult în dezvoltarea resurselor umane, în formarea echipelor de lucru și a demarat inițiative de business cu amploare națională și cu un impact major pentru piața de profil. TBM Grup închide anul 2018 cu un proiect de extindere și modernizare realizat în județul Teleorman. Vorbim despre o fabrică de pâine, produse de panificație și patiserie. 

Pentru anul 2019, compania își propune o seri3 nouă și importantă de proiecte de dezvoltare și inovare, menite să revoluționeze domeniul construcțiilor din metal.

Această afacere de succes a apărut în urmă cu 14 ani, atunci când Marian Cazacu a pus bazele Total Building Milenium, o societate care de-a lungul timpului s-a dezvoltat și a devenit temelia grupului de firme TBM. Principalul domeniu de activitate al companiilor argeșene îl reprezintă construcțiile pe structuri metalice, firma bifând în portofoliu sute de proiecte implementate cu succes, de la hale metalice cu mii de metri pătrați până la case modulare. Aceastor activități li se adaugă altele la fel de ample având ca obiect iluminatul  inteligent pe componente precum industrial LED, office LED, house LED, sau city LED. Aceste rezultate sunt bifate datorită energiei, seriozității și viziunii de care a dat dovadă, de-a lungul anilor, managerul Marian Cazacu, unul dintre cei mai performanți oameni de afaceri ai județului și una dintre cele mai active personalități publice argeșene, grație implicării domniei sale în numeroase proiecte economice, sociale și umanitare.