Noul Renault Megane Sedan este disponibil în România!

Renault deschide comenzile în România pentru noul Mégane Sedan, o berlină distinctă în segmentul C, care de la momentul lansării sale în 2016 a vândut peste 200.000 de unități. Cu un design mai rafinat, noul model este echipat cu cele mai noi tehnologii pentru o siguranță sporită și un confort superior la condus.

 


Confort redefinit și experiență de condus personalizată


La exterior, farurile noului Mégane Sedan integrează tehnologia LED 100% Pure Vision, care este mai eficientă la drum, precum și semnătura emblematică Renault, în forma literei C. O nouă bară de protecție și o nouă grilă care încorporează elemente cromate completează design-ul exterior.  Mégane Sedan este disponibil în șapte culori, inclusiv noul Highland Grey şi este echipat cu roți de 16 și 17 inci.


La interior, datorită sistemului multimedia conectat Renault EASY LINK, cu ecran de 7 sau 9 inci cu tablou de bord digital și afisaj TFT 10 inci, Mégane Sedan oferă toate funcțiile de navigație și infotainment, precum și setările MULTI-SENSE. Beneficiind de o interfață nouă, mai fluidă și mai intuitivă, sistemul multimedia Renault EASY LINK se utilizează întocmai ca un smartphone, integrând recunoașterea vocală, în compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay.


Noul Mégane Sedan încorporează noi sisteme de asistență pentru a face experiența la bord mai sigură și mai plăcută : controlul de viteză adaptiv (Adaptive Cruise Control) cu funcția Stop & Go, sistemul de frânare de urgență activă (Active Emergency Braking System), alertă de trafic din spate (Rear Cross Traffic Alert), alertă de somnolență (Drowsiness Alert)  și avertizare la unghi mort (Blind Spot Warning) – disponibile in dotarea standard sau ca opționale în pachete special concepute.

 


Renault Mégane Sedan în România


Mégane Sedan oferă o selecție eficientă de motorizări pe benzină și diesel. În plus, gama este îmbogățită cu motorul 1.0 TCe, care va fi disponibil începând cu jumătatea lunii martie. 


Versiunea de echipare LIFE are un preț de pornire de 16 800 EUR și include funcția ECO MODE pentru reducerea consumului de carburant, funcția START & STOP, faruri cu tehnologie LED - Pure LED Vision, lumini de semnalizare LED încastrate în oglinzile laterale și blocuri optice spate cu lumini de zi 3D LED. Mânerele ușilor au culoarea caroseriei, accentuând linia fluidă a acesteia.
Versiunea ZEN are un preț de pornire de 17 900 EUR și propune în plus o serie de dotări care sporesc confortul în interiorul habitaclului, cum ar fi un sistem de climatizare automată cu reglaj temperatură pe două zone, cu senzor de calitate a aerului și scaun pentru șofer reglabil manual pe înălțime / lombar. La exterior, jantele de oțel 16 inci Flexwheel cu design Elliptik completează forma distinctă a vehiculului. 


Versiunea de echipare INTENS, vârf de gamă, are un preț de pornire de 20 600 EUR și vine cu numeroase sisteme de asistență în pachetul standard: sistemul de închidere și demaraj "mâini libere" tip "Full Magic", funcție faruri "Follow me home", Renault EASY LINK, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7 inci, tablou de bord digital, afișaj TFT 7 inci, Renault Multi-Sense (personalizarea stilului de condus și a răspunsului vehiculului), plus jante din aliaj 16 inci, design diamantat Impulse.