NOU! Un gigant internațional intră pe piața cafelei din România

Veste bună pentru iubitorii de cafea! Lanțul grec Gregory’s reintră pe piaţa din România și promite ca în următorii 5 ani să deschidă 80 de unități. Prima cafenea a fost deschisă în zona de nord a Bucureştiului, unitatea fiind operaţională de la începutul lunii iulie.

Anuţul vine la numai nouă luni după ce compania şi-a lichidat oficial toate centrele de pe piaţa românească.

”Deschiderea Gregory’s sub conceptul de coffee & Greek deli, din zona complexului rezidenţial şi de birouri UpGround din Bucureşti, face parte din strategia grupului grec de expansiune a operaţiunilor în Europa de Est”, se precizează într-un comunicat.

„În ultimii ani, Gregory’s a înregistrat o creştere susţinută, devenind unul dintre dintre cele mai mari lanţuri europene din domeniul coffee & food snack. Prezenţa afacerii în alte ţări este o prioritate pentru noi şi credem că România oferă cadrul ideal pentru dezvoltarea grupului în Balcani şi Europa de Est. În acest context, deschiderea unităţii din Bucureşti reprezintă un prim pas în implementarea strategiei de extindere pentru următorii ani”, a declarat Vlassis Georgatos, directr general al Gregory’s SA.

În următorii ani, Gregory’s ţinteşte dezvoltarea prezenţei pe piaţa locală prin deschideri de noi unităţi în toată ţara. Gregory’s atrage zilnic peste 250.000 de clienţi în toată lumea.