NOU! Mutare de senzație la Carrefour!

Grupul Carrefour, al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa, cu 10.100 de magazine în 34 de ţări, face o mutare de senzație. Cu 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ şi 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerţ online, în România, gigantul se gândește la o nouă alianță.

„Potrivit informaţiilor BFM Business, Carrefour şi Fnac-Darty discută de mai multe luni o alianţă importantă pentru a-şi unifica achiziţiile de produse electronice şi electrocasnice”, subliniază BFM Business, citat de Agerpres, care precizează că alianţa ar fi limitată la operaţiunile din Franţa. Deocamdată, însă, discuţiile dintre cele două grupuri sunt într-un stadiu preliminar şi ar putea să se finalizeze la începutul lui 2018.

Volumul achiziţiilor de produse electronice şi electrocasnice are o valoare cuprinsă între şase şi şapte miliarde de euro în cazul Fnac-Darty, un retailer de cărţi, muzică şi electronice, şi una cuprinsă între trei şi patru miliarde de euro, în cazul Carrefour.

 

Sursa: bugetul.ro