Life Dental Spa ajunge în Pitești! Consultații gratuite pentru primii 25 de clienți | Sursa Ta

Life Dental Spa continuă planul de extindere și anunță deschiderea unor noi clinici stomatologice în doar 3 luni, în centrul municipiului Pitești, respectiv în centrul orașului Oradea. 

CITEȘTE ȘI ... Locuri de parcare amenajate în fața stadionului „Nicolae Dobrin”!


Misiunea clinicii este de a oferi piteștenilor  îngrijire dentară de înaltă calitate într-un spațiu modern și avangardist, dotat cu cele mai noi tehnologii, pentru a face vizitele pacienților cât mai plăcute și mai confortabile, dar și fără durere.  

Life Dental Spa Pitești va fi situată pe strada Mihail Kogalniceanu, nr. 7, bl. Efi 1, parter, clinica fiind dotată cu tehnologia de ultimă generație a laserului dentar. Laserul dentar reduce frica și îmbunătățește confortul tratamentelor dentare. De asemenea, pacienții vor putea beneficia de tratarea cariilor cu laserul dentar, de tratamentul gingivitei și parodontozei cu laserul dentar, de albirea dinților cu ajutorul laserului, precum și de alte proceduri din toate domeniile stomatologiei.

Life Dental Spa Pitești va oferi o gamă largă de proceduri de stomatologie: parodontologie, endodonție, coroane dentare, profilaxie, pedodonție, stomatologie holistică, ortodonție, estetică dentară. 

CITEȘTE ȘI ... Pitești - Copil atacat și mușcat de un câine în cartierul Războieni!


Pentru a sărbători marea deschidere și pentru că prioritatea acestor clinici este să promoveze obiceiul unei igiene orale corecte, Life Dental Spa Pitești va oferi consultații gratuite primilor 25 de pacienți. 


----------------------------------------------------------------


Fondată în 2008 de către Dr. Cristina Obreja, Life Dental Spa este clinica dentară care oferă fiecărui pacient soluție pentru toate nevoile în ceea ce privește sănătatea dentară. În urma studiilor efectuate în cadrul Universității germane Aachen, Dr. Cristina Obreja și-a însușit principiile holistice ale tratamentelor laser realizate fără ace, fără freză și fără durere, reușind numeroase performanțe în sectorul medicinei dentare.


----------------------------------------------------------------

Telefon: 0318282274

E-mail: Pitești: pitesti@lifedentalspa.ro

----------------------------------------------------------------

CITEȘTE ȘI ... Cât i-a costat nerespectarea carantinei pe doi bărbați din Argeș

 

Life Dental Spa angajează manager în industrie Farma

 


Candidatul ideal
* Absolvent de studii superioare;
* Experienta de minim 5 ani in management si vanzari;
* Persoana cu o gandire si planificare strategica;
* Excelente abilitati de comunicare, diplomatie si negociere;
* Excelente abilitati de vanzare;
* Orientare catre actiune si rezultate;
* Experienta in administrarea unei clinici medicale prezinta avantaj.
* Disponibilitate pentru deplasari

 


Descrierea jobului
- Monitorizeaza si evalueaza activitatile desfasurate in clinica in scopul cresterii performantelor profesionale si utilizarii eficiente a resurselor alocate;
- Coordoneaza, controleaza si raspunde de activitatea personalului din subordine si deleaga sarcini;
- Dezvolta si eficientizeaza afacerea, exercita controlul tuturor activitatilor, de orice natura, ale punctului de lucru;
- Reprezinta societatea in relatia cu autoritatile statului, comisii si autoritati de reglementare, furnizorii si clientii societatii;
- Urmareste, analizeaza si face previziuni cu privire la situatia financiara a societatii.


Aplică AICI