Holcim a lansat un nou serviciu! Rețeaua Aplytec ...

Holcim România și-a extins activitatea pe segmentul execuției lucrărilor de construcții, prin intermediul unei rețele de aplicatori profesioniști grupați sub serviciul Aplytec, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Rețeaua de aplicatori profesioniști va acoperi: Bucureștiul, Timișoara și județele Prahova, Dolj, Brașov, Sibiu, Mureș, Cluj, Bihor și Satu Mare. De asemenea, rețeaua este formată din 19 firme de construcții, evaluate și selectate de către Holcim România. Aceste companii agreate Holcim sunt specializate în lucrările de punere în operă a soluțiilor oferite de companie, acoperind aria de pardoseli din beton decorative sau utilitare pentru sectorul rezidențial și comercial, cât și pentru cel industrial.

Prin lansarea rețelei Aplytec, Holcim România introduce noi soluții și servicii profesionale în turnarea și finisarea betonului pentru sectorul local al construcțiilor, confruntat cu un deficit de forță de muncă specializată. Astfel, Holcim România își extinde aria de activitate, preluând nu numai rolul de furnizor de materiale de construcții, ci și de executant, direct implicat în proiecte, ceea ce garantează calitatea soluțiilor și a serviciilor folosite.
Acest lucru este necesar, având în vedere avansul tehnologic rapid al soluțiilor de construcții disponibile. Totodată, pasul făcut de Holcim România în această direcție are ca rezultat și profesionalizarea firmelor implicate în execuție, întrucât punerea corectă în operă a betonului are impact direct asupra rezultatului și integrității viitoarei construcții.

Holcim activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România și deține două fabrici în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare la Turda, 13 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are 800 de angajați în România.