Fii vedeta primăveri la VIVO Pitești! Câștigă premii speciale în valoare de 1000 de lei

Descoperă colecțiile de primăvară din VIVO! și răsfață-te cu premii doar pentru tine! In luna martie, cumpărăturile din VIVO! Pitesti vă pot aduce unul din cele 5 premii speciale în valoare de 1000 de lei fiecare, constând în bijuterii, produse cosmetice, ţinute şi accesorii.

Regulament:
Păstrează bonul de casă în valoare de minim 100 LEI (inclusiv TVA), emis de către orice magazin din incinta complexului comercial (în perioada 8 martie 2018, ora 10:00 AM – 31 martie 2018, ora 10:00 PM) şi participa la concurs prin intermediul aplicatiei online VIVO!, unde completezi un formular de contact si esti inscris automat la castigarea marilor premii oferite prin tragere la sorti. În data de 01 Aprilie 2018, ora 04.00 PM, vor avea loc extragerile pentru desemnarea câștigătorilor marilor premii, la Biroul de Informaţii din incinta VIVO! Pitesti
Numele câştigătorilor marilor premii acordate vor fi afişate pe site-ul www.vivo-pitesti.com, după validarea acestora de către reprezentanții SC FLASH CONSULT INVEST SRL.

Înscrierea la loterie se poate face doar în ziua în care este/sunt emis/e bonul/bonurile de casă în baza cărora se participă. Înscrierea la loterie se poate face doar personal, după verificarea identității participanților în baza unui act de identitate valabil, în original, și care să conțină o fotografie a persoanei participante.
Valoarea bonurilor nu se cumulează, însă orice persoană poate participa cu mai multe bonuri de cumpărături la loterie.