Fabrică nouă în Argeș! Noi oportunități de angajare

 Veste bună pentru argeșeni! O noua fabrică s-a deschis în județul Argeș, la Căteasca. Este vorba despre Kirchhoff Automotive Romania, un dezvoltator în industria auto recunoscut în toată lumea, fiind un furnizor de servicii complete în ceea ce privește structurile metalice și hibrid folosite la caroserii brute și șasiuri, la sisteme de siguranță în caz de accident și suporturi pentru planșa de bord.

Miercuri, 8 mai, a avut loc inaugurarea celei de-a doua fabrici KIRCHHOFF Automotive din România. Compania produce mai mult de 90 de piese diferite, atât pentru sectorul de autovehicule, cât și pentru cel de vehicule comerciale, pentru clienții Volkswagen, Daimler, Ford și General Motors.

40 de persoane sunt angajate la fabrica de la Căteasca, KIRCHHOFF Automotive investind în jur de 10 milioane de euro în cei 3,100 m² ai fabricii, ale cărei competentele de bază sunt tehnologiile de ambutisare și îmbinare. Cel mai probabil, fabrica va face noi angajări în viitorul apropiat, iar argeșenii vor putea beneficia de aceste oportunități.

 

KIRCHHOFF Automotive este cea mai mare divizie din cadrul Grupului KIRCHHOFF, cu 9,300 de angajați și 31 de fabrici în 11 țări.