DTO își mărește flota! Propunere de colaborare pentru șoferii interesați!

Dolo Trans Olimp, compania de transporturi mărfuri condusă de Ccristian Dolofan, un tânăr de doar 29 de ani care s-a dovedit a fi un manager eficient și vizionar, își mărește flota de camioane. În perioada imediat următoare, DTO va achiziționa noi transportatoare auto, cât și de tip prelată.

CITEȘTE ȘI ... Dolo Trans Olimp - premiul de excelență la categoria ”Fabricat în Argeș”

În acest sens, compania argeșeană își mărește echipa! Șoferii interesați de a colabora cu Dolo Trans Olimp sunt așteptați la sediul din comuna argeșeană Bradu, lângă firma Eurial Invest.

Reamintim că, în perioada lunii ianuarie, DTO angajează tinichigiu și mecanici auto pentru departamentul de Service. Pentru informații suplimentare sau detalii despre oferta salarială - contactați aici: Andrei Stănescu 0741 206 222

CITEȘTE ȘI ... Obiectivele Dolo Trans Olimp pentru începutul anului 2018!


Dolo Trans Olimp a ajuns în șase ani în topul celor mai importante companii de profil, având o flotă de 350 de camioane. Ultimii ani au consemnat un salt spectaculos în evoluția societății, cel mai recent bilanț relevând o cifră de afaceri de peste 150 de milioane de lei, un profil de 3,5 milioane de lei și un număr de 300 de angajați.
 
Flota DTO asigură următoarele servicii:
Transport intern și internațional de marfă
Transport autoturisme
Transport de marfă sub 3,5 tone
Transport business
Transport agabaritic și servicii de escortă transportul agabaritice
Ateliere mobile pentru depanări camioane în regim de urgență