Dolo Trans Olimp a câștigat Locul II - cel mai eficient operator de transport cu capital românesc!

Cel mai mare transportator din Argeș, firma Dolo Trans Olimp, a obținut, cu felicitări din partea organizatorilor, locul II la categoria  ”Cel mai eficient operator de transport  cu capital românesc!”.
Premiul a fost acordat în cadrul Galei Tranzit, organizate pe 27 octombrie la Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia, la care au fost prezenti circa 800 de invitati.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Accident la Drăganu - 3 mașini făcute praf!


Firma argeșeană, DTO, a fost reprezentată la cea mai importantă conferință a transportatorilor de Alexandra Pavel, HR Manager al companiei. Temele de dezbatere din acest an au însumat situații ale departamentului de resurse umane, cum ar fi criza de șoferi, cum companiile își pot ține șoferii aproape și cum se combate migrația angajaților de la un transportator la altul.
Gala Tranzit se organizează de două ori pe an, doar în orașul Cluj-Napoca, în cadrul acesteia acordându-se premii pentru firmele sau managerii de logistică și transport care au avut cele mai bune rezultate în 2016, atât din perspectiva principalilor indicatori economici, cât și a plus-valorii pe care o aduc pe această piață prin strategiile și direcțiile de dezvoltare pe care le implementează.

Astfel, în baza cifrelor de afaceri și a contabilității, plus creșterea în ultimi patru ani, Dolo Trans Olimp s-a întors acasă cu meritatul Loc II.

CITEȘTE ȘI ... (video) Percheziții în Argeș! 6 persoane reținute, printre care și 2 pădurari!

Gala Premiilor Tranzit recompensează eficiența în Transporturi și Logistică în cadrul celui mai important eveniment din sector, la categoriile: Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc, Cel mai eficient operator de transport cu capital străin, Cel mai eficient operator de logistică și Cel mai eficient manager de transport.
Festivitatea de premiere a fost încununată de o petrecere, atmosfera fiind asigurată de prezența trupelor Voltaj și Ro-Mania.