Companie în expansiune: centre noi la Mioveni şi Nădlac

Dolo Trans Olimp s-a remarcat pe segmentul său de activitate, cel al transportului de mărfuri, ca o firmă ce oferă servicii premium. Bazele companiei au fost puse în 2011 de către tânărul antreprenor argeşean Cristian Dolofan, care a trasat echipei sale o strategie eficientă de dezvoltare, iar acum, după primii 7 ani de activitate, se poate spune că DTO are un ritm de creştere fulminant, ce se observă atât în cifra de afaceri, cât şi în investiţii şi, cu siguranţă, acesta este doar începutul.
Camioanele DTO străbat, pentru a efectua livrările, drumurile din Europa, Asia şi Africa, ducând astfel numele Argeşului în afara graniţelor şi demonstrând eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.

CITEȘTE ȘI ... Ofertă de muncă! Dolo Trans Olimp vă așteaptă

În 2015, Dolo Trans Olimp se remarca, la nivel naţional, ca cel ai mare client al camioanelor Mercedes Benz, după ce a achiziţionat, într-o primă serie, 250 de autovehicule de transport. A pornit de la 8 camioane second hand, însă consumul de bani şi timp pentru reparaţii l-au convins pe managerul Cristian Dolofan că o flotă nouă este singura soluţie de a creşte profitul şi a ales Mercedes pentru a îşi înnoi parcul auto. Principalul obiect de activitate al companiei este transportul rutier de mărfuri,la care se adaugă un service auto, cu vulcanizare, spălătorie şi vopsitorie, iar din 2015 este singura reprezentanță de piese originale Lorh.
Personalul de specialitate este instruit de către firmele producătoare de autovehicule pentru a cunoaşte în detaliu fiecare model, astfel încât serviciile de service să fie la un nivel ridicat de precizie şi calitate. Pentru flota proprie DTO asigură asistenţă prin ateliere mobile, complet utiliate pentru a face faţă oricarei intervenţii mecanice.

CITEȘTE ȘI ... DTO Tellur Rally Team gata de start! A început Raliul Perla Harghitei!


Dolo Trans Olimp are sediul central în vecinătatea Piteştiului, la Bradu, pe DN 65B, iar în ultimii doi ani a înfiinţat alte trei centre operaţionale: unul la Bucureşti, platforma din orașul Mioveni și punctul de lucru din Arad.
Extinderea sa la nivel naţional are ca principal scop eficientizarea serviciilor oferite şi scurtatea timpilor de livrare. Platforma Dolo Trans Olimp a fost amenajată la intrarea în orașul Mioveni, pentru a fi aproape de Uzina Dacia, şi are ca destinație stocajul vehiculelor. Platforma măsoară 50.000 de mp. Platforma de stocaj urmează a fi extinsă, făcându-se accesul și la calea ferată.
În vestul țării, chiar la poarta de ieşire spre Europa, Dolo Trans Olimp a amenajat baza de la Nădlac, din județul Arad, care a devenit funcțională încă de la jumătatea anului 2017. Baza Nădlac reprezintă un punct important de plecare pentru compania Dolo Trans Olimp, a cărui sediu central se află în Argeș. În județul Arad, DTO va deschide un nou garaj, un proiect amplu și de viitor, menit să optimizeze activitatea. Pentru finalizarea acestui proiect, compania argeșeană a achiziționat de curând 1,2 ha de teren.


Argeş, România
DN65B, zona comericală nr.7, Bradu
Telefon: 40 248 207616
E-mail: office@dto.ro
Web: www. http://dto.ro