SCANDAL! Echipă TV alungată cu PIETRE de o vrăjitoare din Argeș

Un reportaj difuzat sâmbătă seara în cadrul emsiunii „Asta-i România” de pe postul de televiziune Kanal D, avea să ne dezvăluie o altă față a județului Argeș, acea față în care vrăjitoarele și pirandele fac legea. O echipă a emisiunii s-a deplasat în comuna Mărăcineni pentru a o cunoaște pe celebra vrăjitoare Maria, cea care în luna decembrie a anului 2016 a fost acuzată de înșelăciune. Vrăjitoarea a păcălit o femeie să arunce o găleată plină cu 10.000 de euro în râul Argeș pentru a avea noroc în dragoste. Clienta naivă a procedat întocmai, dându-și seama prea târziu de păcăleală.

Echipa de la „Asta-i România” a vrut să afle cum a reușit vrăjitoarea Maria o asemenea performanță, mergând astfel la vila dânsei din Mărăcineni cu o găleată plină cu bani, sperând că în acest fel vrăjitoarea își va oferi serviciile pentru care este atât de căutată. Reporterii de la Kanal D nu au fost însă primiți așa cum și-ar fi dorit. Mai multe pirande, printre care fetele și nurorile vrăjitoarei, au alungat echipa de televiziune într-un mod specific acestora: cu pietre, înjurături și blesteme. Vrăjitoarea Maria nu s-a lăsat însă „descoperită”, stând ascunsă în vila sa cu turnulețe, construită probabil cu bani proveniți din îndeletnicirile vrăjitorești.

Contactată telefonic de echipa „Asta-i România”, vrăjitoarea Maria nu a dorit să dea nicio declarație, ci s-a mulțumit să „arunce” o înjurătură de toată frumusețea.