Echipa PNL Argeș a vizitat comunele Bradu, Rociu, Moșoaia, Slobozia și Suseni

Echipa de campanie a PNL Argeș a fost azi in comunele Bradu, Rociu, Moșoaia, Slobozia și Suseni.

Candidatii PNL Argeș pentru Parlament, Adrian Miuțescu, Gelu Tofan și Stanciu Dorina, le-au explicat argesenilor din aceste localități care sunt avantajele unei guvernări liberale cu susținere în Parlament: dezvoltarea infrastructurii, afaceri prospere și agricultură performantă.

Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, le-a spus cetățenilor că "Dezvoltam Argesul" nu e doar un slogan- îndemnul a fost formulat chiar de premierul Ludovic Orban la semnarea contractului pentru secțiunea Pitesti-Curtea de Arges a autostrăzii Pitesti-Sibiu. Proiectul este esențial pentru dezvoltarea județului, la el lucrandu-se in prezent într-un ritm peste așteptări.

În sudul județului, agricultura este un sector economic care oferă multora un loc de muncă. Prin cooptarea în echipa de la Arges a fostului ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, care candidează pentru Camera Deputaților, fermierii argeșenii au garanția că nevoile lor vor intra pe agenda Guvernului. De la depozitare până la valorificarea cerealelor, legumelor și fructelor, fermierii sunt susținuți de PNL și guvernarea liberală. Reușim impreuna!


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025