Echipa de campanie a PNL Argeș și candidații pentru Camera Deputaților au fost azi la Mioveni

Echipa de campanie a PNL Argeș și candidații pentru Camera Deputaților -deputatul Daniel Constantin, secretarul general al ACAROM, Adrian Sandu și președintele CSL Argeș, Adina Damaschin- au fost azi în orașul constructorilor de automobile. 

Candidații PNL Argeș au discutat cu locuitorii din Mioveni despre beneficiile continuării unei guvernări liberale, de data aceasta cu susținere parlamentară. 

Guvernul Orban a susținut fără rezerve constructorii autohtoni de automobile, fabrica din Mioveni urmând să beneficieze din plin de cea mai așteptată autostradă din România: Pitești-Sibiu.

Adrian Sandu, secretar general al Asociației Constructorilor de Automobile din România, este unul dintre cei care știu foarte bine cât a contat sprijinul pe care Guvernul PNL l-a acordat industriei, în general și constructorilor de automobile, în particular. Candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL Argeș, Adrian Sandu le-a spus locuitorilor din Mioveni că locurile de muncă pot fi protejate doar prin susținerea industriei, cu măsuri concrete și nu prin sloganuri populiste.

Daniel Constantin, deputat și fost ministru al Agriculturii, a vorbit cu locuitorii din tânărul oraș despre experiența sa în politică și administrație și despre modul cum poate contribui la dezvoltarea județului din Parlamentul României.

Adina Damaschin, președinte al CSL Argeș și specialist în resurse umane, este dovada că PNL își promovează tinerii și îi încurajează să se implice activ în politică. Ea le-a spus tinerilor din Mioveni că, pe 6 decembrie, pot face cel mai eficient gest de implicare, prin prezența la vot și girarea unui partid care le apără interesele și se gândește la viitorul lor.


Realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidul National Liberal - Filiala  Arges, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200025