Echipa care va Schimba Mioveniul!

E nevoie de oameni normali și noi în politica locală, în așa fel încât cetățenii să redevină principalii beneficiari ai administrației publice. Reînnoirea și reconfigurarea clasei politice actuale sunt mai mult decât necesare, acum, după 30 de ani. Situația socio-economică în care ne găsim, ca țară, demonstrează clar că ne aflăm în fața unei nevoi clare de schimbare a clasei politice românești. Ei sunt cei care, alături de Dan Hodoș – candidatul USR PLUS la Primăria Mioveniului, vor schimba și dezvolta orașul care a născut cel mai mare brand românesc – DACIA.

 

► Octavian Nicolae are 39 de ani, e căsătorit și are 2 copii. În anul 2005, a absolvit Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative, specializarea Finanțe și Bănci din Pitești, devenind economist licențiat. Ca economist, a avut ocazia să își valorifice cunoștințele dobândite în vederea exercitării corecte și cu profesionalism a funcțiilor de contabil-șef sau economist desfășurate la anumite societăți comerciale. Candidează pentru Consiliul Local al orașului Mioveni pentru că își dorește să trăiască, să-și crească copiii și să îmbătrânescă într-un oraș frumos, modern, liniștit, curat, cu spații verzi, în care autoritățile locale să fie alături de cetățeni și în slujba lor. De asemenea, își propune să aducă în administrația locală transparență, eficientizarea cheltuirii banilor publici și creșterea calității serviciilor publice oferite locuitorilor orașului Mioveni.

 

► Ovidiu Pîrvu locuiește în orașul Mioveni de 44 ani, e căsătorit și are 3 copii. Lucrează în mediul privat, fiind de profesie inginer și având o vechime în cadrul muncii de 25 ani. În prezent, lucrează în domeniul automotive, având funcția de responsabil standardizare și îmbunătățire. Își dorește ca orașul în care trăiește, împreună cu familia, să fie un oraș exemplu în ceea ce privește ordinea, curățenia și securitatea cetățeanului. Vrea să poată respira un aer curat, vrea ca tinerii să-și poată arde caloriile și să-și petreacă timpul liber afară, în spații unde se pot face activități sportive sau de divertisment, în funcție de preferința fiecăruia. În plus, își dorește o infrastructură modernă și trotuare degajate.

 

► Vlad Țintatu are 30 de ani, e căsătorit și locuiește în Mioveni de aproximativ 4 ani. E inginer de profesie și lucrează la Automobile Dacia, unde a coordonat cu succes mai multe echipe de fabricație și logistică. În prezent, este șef Proiect logistică la Uzina Mecanică și de Șasiuri Dacia. 
Își propune să atragă noi investitori pentru a putea crea locuri de muncă noi și bine plătite. Pentru a face acest lucru, crede că Mioveniul are nevoie de atragerea fondurilor europene, acest fapt fiind decisiv în dezvoltarea Mioveniului și a județului, în următorii 4 ani. Fondurile europene vor fi direcționate către creșterea calității vieții locuitorilor din Mioveni: calitatea aerului respirat, creșterea spațiilor verzi sau servicii adaptate anului 2020, cum ar fi digititalizarea serviciilor oferite de primărie. 

 

► Carmina Iordachi are 42 de ani și e mama unei fetițe. Își dorește ca în orașul Mioveni să găsească mai multe spații verzi, mai multe locuri special amenajate pentru copii, în care să-și petreacă timpul liber, și un alt aspect al blocurilor de locuințe.

 

► Ionuț Zamfirache are 35 de ani, e căsătorit și tată. Locuiește în orașul Mioveni, fiind cunoscut și implicat în comunitate. În anul 2008, a absolvit Facultatea de Electronică și Electromecanică din Pitești. Pe parcursul activității profesionale a fost membru în diverse echipe, făcând parte din coordonarea multor proiecte de relocare fabricație sau relocare furnizori. Își propune să aducă în administrația locală transparență, eficientizarea cheltuirii banilor publici și creșterea calității serviciilor publice oferite locuitorilor orașului Mioveni.

 

► Mihai Barbu are 32 de ani, e căsătorit și locuiește în Mioveni. E economist de profesie și lucrează ca manager zonal de vânzări la un importator - distribuitor de materiale de construcții. Candidează pentru Consiliul Local Mioveni pentru a pune umărul la dezvoltarea administrației locale prin atragerea fondurilor europene, eficientizarea cheltuirii banului public, iar principale proiecte pe care vrea să le implementeze sunt: dezvoltarea parcului industrial Mioveni, monitorizarea calității aerului, construirea de locuințe sociale, construirea de spații de joacă și de sport conform standarelor europene.

 

► Bogdan Barbu-Soare are 39 de ani, e căsătorit și are un băiat de 6 ani. Lucrează la Automobile Dacia de 17 ani,  5 ani pe aceeași funcție de conducere, iar în prezent e senior pe o linie de prese automatizate. Locuiește în orașul Mioveni de aproape 30 de ani și e implicat în comunitate.

 

► George Jugaru locuiește în Mioveni, are 35 de ani, e căsătorit și tată a două fetițe. A absolvit Școala de Cântăreți Bisericești din cadrul Seminarului Teologic Buzău. În prezent, își dedică timpul gestionării unei mici afaceri de familie în domeniul agricol. Candidează la Consiliul Local Mioveni pentru a pune umărul la dezvoltarea administrației locale prin atragerea de fondurilor europene și eficientizarea banului public. 

 

► Romeo Tutunaru are 30 de ani, e căsătorit și are un copil. E absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Pitești, iar de 8 ani lucrează în sportul de performanță ca maseur, în prezent fiind angajat la CS Mioveni. S-a alăturat în acest an echipei USR PLUS Mioveni, fiind atras de posibilitatea contribuției în administrație pe domenii de specialitate. Fiind profesor de sport, își dorește ca în orașul Mioveni să se construiască piste de biciclete, să se amenajeze locuri multifuncționale pentru sport în aer liber și să se redeschidă curțile școlilor pentru sport și copii.

 

Acum, mai mult ca oricând, societatea românească are nevoie de profesioniști. Atât în mediul privat, cât și în cel public, atât în cel local, cât și în cel național. Prezența tinerilor în politică va reprezenta aportul de energie și cunoștințe necesar evoluției de care avem atât de multă nevoie. E clar că generațiile se schimbă și societatea evoluează, iar tranziția către noi echipe de tineri manageri este absolut necesară pentru a asigura dezvoltarea tuturor mediilor, de la public la privat. Acum, mai mult ca oricând, politica românească are nevoie de tineri politicieni și de implicarea lor. 
E vremea schimbării, vechea clasă politică trebuie schimbată și reformată!

 

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200391