E vremea pentru grătar cu produse naturale! Burgeri vita și pui la Măcelăria Făgăraș!


Gustul inconfundabil al bucatelor de odinioară, preparate după tradiţii vechi, autentice!

Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu produse proaspete, macerate sau afumate din carne de porc, oaie sau vită, după reţete ca odinioară. Modul de preparare al specialităţilor proprii Măcelăriei Făgăraş se bazează în special pe maturarea cărnii în baiț din condimente naturale, procedură care durează de la câteva zile până la o săptămână. Specialitățile sunt apoi afumate cu lemn de esență tare sau cu rumeguş de fag, exact după metoda bunicilor noştri. 

Dacă doriţi să pregătiţi un grătar plin de savoare sau bucate de casă pentru toată familia, atunci la Măcelăria Făgăraş veţi găsi cu siguranţă ingredientele necesare. 

Produsele Măcelăriei Făgăraş sunt optime şi pentru cei mici. Parizerul şi crenvurştii sunt preparaţi ca la începuturi, doar din carne, fără prafuri sau alte chimicale adăugate.

Din moment ce a venit vremea grătarelor Măcelăria Făgăraș va invită să gustați și din burgerii de vită și de pui, gustoși și sănătoși!


Locații:

- Pitești - str. Exercițiu, bl.A7 Parter  /  Piață găvana 2,3

- Mioveni - Bulevard DACIA, Bl. D1 parter (în zona Carrefour, Intrarea către Școala Gimnazială Liviu Rebreanu).

- Curtea de Argeș - În Piața Mare, str.Castanilor,nr.1 ( lângă stația de taxi )  / Zona Ivancea, ( vis-a-vis de ,,Puișor” str.Albești )


De asemenea se pot face comenzi la numerele de telefon:  0748 334 925 / 0748 111 140 / 0740 514 031 . 

Mai multe informații puteți afla accesând site-ul: www.macelariafagaras.ro sau facebook.com/macelariafagaras.