Durere fără margini! Zeci de mesaje şi lacrimi pe profilul băiatului mort în accident!

Ionut Zărescu s-a stins din viaţă în Reanimarea Spitalului Judetean Argeş, după ce a stat 48 de ore in stare gravă sâmbătă, ca urmare a unui accident de circulaţie petrecut la intersecţia de la Piscani. Băiatul de 14 ani se afla pe bicicletă când a fost lovit din plin de o maşină aparţinând unei firme de distribuţie. Încă de la început, medicii veniţi la faţa locului au semnalat starea gravă a tânărului intrat imediat în comă. În ciuda eforturilor, Ionuţ a pierdut lupta cu viaţa!

Ionuț Zărescu era elev la Liceul Teoretic Ion Barbu.

De la aflarea veştii, prietenii nu contenesc să posteze pe profilul acestuia mesaje de durere şi disperare.

"Tu de ce nu ai rămas lângă mine? Am fost azi la tine, îţi bătea inima. Acum ce faci? Mă laşi aşa?", a postat disperată sora băiatului.

"Frate, Frate! Nu mai am cuvinte sa spun!"

"Nu pot sa creed! Nu cred ca tu, care erai un luptător, ai renunțat si ai lasat atâtea suflete îndurerate care te iubeau enorm! Nu te voi uita niciodată! Erai întotdeauna asa fericit si plin de viata! Ma rog ca asta sa fie doar un vis urat!  Iti promit ca o sa am grija de Adina, stiu cât de mult o iubeai si stiu ca si ea te iubeste foarte mult! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ionuț! Ai plecat mult prea devreme!"

"Nu îmi vine sa cred că ai plecat atât de repede dintre noi, Dumnezeu să te odihneasca! Nu am să te uit niciodată!"

„Dumnezeu să te ierte! Ai fost ca un frate pentru mine. 17.06.2016 a fost ultima dată când te-am vazut. Dumnezeu te-a luat prea devreme de lângă noi.”

„Nu-mi vine să cred! De ce tocmai tu? Tu care tot timpul ne făceai să râdem și ne înveseleai din orice. Rămas bun, prieten drag! Ai fost și vei fi în inima mea ! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

 

Despre accidentul in care si-a pierdut viaţa băiatul cititi detaliile aici.