Durere fără margini! O fetiță a rămas fără tati! Tânărul a pierit într-un cumplit accident!

O fetiță de câțiva anișori a rămas fără tăticul ei, după ce Robert Dumitru a pierit ieri într-un crud accident. O familie fericită și la început de drum este acum în doliu.

În cursul zilei de ieri, un șofer a pierdut controlul volanului și, între localitățile Buzoiești și Recea, s-a răsturnat cu dubița pe care o conducea, oprindu-se pe un câmp.
În autoturism se afla și Robert Dumitru, un tânăr tată de doar 24 de ani.
Salvatorii au ajuns la fața locului cu rapiditate, dar starea lui Robert era foarte gravă. Când au ajuns echipajele de intervenție, victima fusese scoasă din mașină de martori. S-a început manevrele de resuscitare, dar din păcate Robert Dumitru nu a fost readus la viață.

CITEȘTE ȘI ... Exclusiv! Tir din Argeș prădat pe DN2 - Șoferul mastodontului a evitat altă mașină și a rasturnat marfa pe stradă

Robert avea o familie frumoasă, împlinită de când lor venise pe lume. Prietenii îl descriu ca fiind un suflet bun, un băiat muncitor și devotat familiei sale.

”Doamne, nu pot sa cred ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun! Nu meritai așa ceva mai ales când aveai o familie atât de frumoasa și o prințesa de crescut! Imi pare atât de rău ! Dumnezeu ia doar oamenii buni!Condoleante familiei, multa putere și credință pentru a depăși momentul deși e foarte greu! ”

”Odihnește-te în pace, suflet bun! Ai fost un om minunat!”

”Rămas bun prieten bun...nu îmi vine sa cred cât de repede ai plecat de lângă noi... Nu pot sa cred ca nu mai ești ai fost o ființă blândă iubitoare și... Un prieten adevarat! Odihnește în pace suflet frumos”

”Varul meu cel mai frumos, astăzi ai devenit un înger, nu tocmai tu nu meritai așa ceva, erai un om bun... ne-ai lăsat îndurerați și înlăcrimati pe toți, de ce tu, de ce tocmai tu... de ce viața este așa de cruda și ne ia oameni dragi noua ...odihnește-te in pace înger frumos”