După refuz: Klaus Iohannis - la un pas de suspendare?

După refuzul acceptării lui Sevil Shhaideh, jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu vorbește despre o posibilă suspendare a lui Klaus Iohannis.
„Dacă face acest lucru fără justificare, domnul președinte nu a prezentat niciun motiv, domnul președinte deschide o luptă. Domnul Dragnea după ce a declarat  că nu va veni cu altă propunere, domnul Iohannis nu o va accepta, firește, dar între timp e posibilă începerea unei acțiuni de suspendare a președintelui Iohannis, ceea ce nu e în interesul României. Domnul Iohannis ar trebui să comunice motivul: Dacă e un motiv legat de securitatea națională. Bine nu va fi pentru noi toți. Interesul președintelui Iohannis este să se situeaze în poziția de lider al Opoziției politice, vrea această poziție de lider al opoziției anti PSD-ALDE”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a reacționat și a spus, într-o intervenție telefonică la Antena3, că și-ar fi dorit ca președintele să-și argumenteze decizia.

„O să încercăm să ne întâlnim și să discutăm situația asta, mi-aș fi dorit să argumenteze acest refuz, nu e un lucru tocmai corect, nu este vorba de PSD-ALDE, ci de voturile românilor. Vom analiza situația cu toată responsabilitatea, e vorba de țară, nu despre noi, un partid.", a spus Ecaterina Andronescu.

Sursa: Digi.24