Dumitru Grecu:”Sunt convins că Pro România va deveni cel mai important partid din România”

Marți, Pro România - filiala Argeș, și-a prezentat candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie atât pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, cât și pentru funcția de Primar. La eveniment au fost prezenți președintele Victor Ponta, liderul Pro România Argeș - Bogdan Ivan, candidatul la șefia CJ Argeș - Dumitru Grecu și candidatul la funcția de primar al Piteștiului - Liviu Stancu.
 

În cadrul conferinței, președintele partidului, Victor Ponta, i-a încurajat pe candidați și le-a oferit sfaturi.

”Sunt aici ca să vad echipa Pro România. Să le urez succes. Să le spun că nu trebuie să cedeze la niciun fel de presiune, amenințări și lupte. E normal. E o bătălie politică. Eu îi sprijin prin declarațiile mele publice, prin ceea ce fac în Parlament și mergând peste tot în țară și aștept pe 27 septembrie să primesc încă o dată vești bune de la Argeș, așa cum am  primit europarlamentare și la prezidențiale.”

 

Președintele Pro România, Victor Ponta, este mulțumit de decizia omului de afaceri Dumitru Grecu de a intra în politică.

”Le urez mult succes, mă bucur foarte tare că domnul Grecu a fost convins să facă politică și să candideze pentru funcția de președinte al CJ Argeș. ”, a adăugat Victor Ponta.

 

Dumitru Grecu, candidatul la șefia Consiliului Județean Argeș, a declarat că în Pro România a regăsit ”oameni speciali” și un partid cu șanse mari de a schimba harta politică în România. 

”Eu, așa cum am declarat, nu sunt politician de profesie. Am intrat în politică acum o lună. Am intrat în politică pentru că am găsit în Pro România niște oameni speciali, și eu am un principiul: spune cu cine te împritenești, să-ți spun cine ești. Iar, în ceea ce privește dezbaterile la care am participat, vreau să vă spun că nu ma regăsesc în niciunul dintre contracandidații mei și nici nu mi-am propus vreo alianță ulterioară. Nu am nicio funcție în Pro România, iar toate negocierile le vom face în funcție de procentele obținute la aceste alegeri. Eu sunt convins că Pro România va fi o surpriză de senzație în județul Argeș, în condițiile în care actuali candidați refuză permanent să participe la dezbateri. Calculele post-alegeri vor spune care sunt alianțele care se vor face, iar calculele se vor face doar pe proiecte concrete și nu pe afinități.
Sunt convins că vom câștiga Consiliul Județean. Dacă am intrat în acest partid, am intrat să rămân. Eu sunt convins că Pro România va deveni cel mai important partid din țară și va lua locul PSD-ului în tot ceea ce înseamnă un partid de orientare centru-stânga.”, a declarat Dumitru Grecu.

 

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul PRO Romania - Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200010