Dumitru Grecu:”Eu sunt convins că Pro România va fi o surpriză de senzație în județul Argeș”

Marți, Pro România - filiala Argeș, și-a prezentat candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie atât funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș, cât și la funcția de primar. La eveniment au fost prezenți președintele Victor Ponta, liderul Pro România Argeș - Bogdan Ivan, candidatul la șefia CJ Argeș - Dumitru Grecu și candidatul la funcția de primar al Piteștiului - Liviu Stancu.


În cadrul conferinței, președintele partidului, Victor Ponta, i-a încurajat pe candidați și le-a oferit sfaturi.


”Eu, așa cum am declarat, nu sunt politician de profesie. Am intrat în politică acum o lună. Am intrat în politică pentru că am găsit în Pro România niște oameni speciali, și eu am un principiul: spune cu cine te împritenești, să-ți spun cine ești. Iar, în ceea ce ăprivește dezbaterile la care am participat, vreau să vă spun că n u ma regăsesc în niciunul dintre contracandidații mei și nici nu mi-am propus vreo alianță ulterioară. Nu am nicio funcție în Pro România, iar toate negocierile le vom face în funcție de procentele obținute la acestre alegeri. Eu sunt convins că Pro România va fi o surpriză de senzație în județul Argeș, în condițiile în care actuali candidați refuză permanent să participe la dezbateri. Calculele post-alegeri vor spune care sunt alianțele  care se vor face, iar calculele se vor face doar pe proiecte concrete și nu pe afinități.
Sunt convins că vom câștiga Consiliul Județean. Dacă am intrat în acest partid, am intrat să rămân. Eu sunt convins că Pro România va deveni cel mai important partid din țară și va lua locul PSD-ului în tot ceea ce însemană un partid de orientare centru-stânga.”, a declarat Dumitru Grecu.

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul PRO Romania - Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200010