Dumitru Grecu:”E timpul să alegem rațional, să ne lasăm conduși de viziunea unor oameni profesioniști”

Omul de afaceri, Dumitru Grecu, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Argeș, are planuri mari pentru valorificarea județului Argeș. Printre acestea se numără:

# Aderarea CJ Argeș la programul european de finanțare ITI (Investiți Teritoriale Integrate) alături de CJ Sibiu și CJ Brașov, pentru a beneficia de finanțări din programe europene integrate în valoare de două miliarde de euro. 
# Exploatarea și valorificarea imensului potențial turistic al județului în toate zonele, cu accent pe zona montană prin realizarea infrastructurii necesare pentru atragerea de investiții private în scopul constituirii a două stațiuni turistice de nivel național și internațional.
# Implementarea unei strategii de organizare și sprijinire a micilor producători din agricultura de subzistență pentru creșterea producției și a productivității agricole pe suprafețe mici și valorificarea produselor excedentare la prețuri corecte.
# Organizarea on-line a sistemului de învățământ primar și gimnazial la nivelul tuturor școlilor și asigurarea suportului material necesar tuturor copiilor. 
# Reabilitarea și modernizarea spitalelor din județ pentru transformarea spațiilor de primire pacienți (saloane bolnavi) în camere civilizate, echivalente clasificării unui hotel de patru stele și dotarea acestora cu mijloacele necesare, inclusiv pentru asistenţă medicală de urgență.


E timpul să alegem rațional, să ne lasăm conduși de viziunea unor oameni profesioniști


”Dragi argeșeni,
dacă dorim cu adevarat binele județului nostru, atunci trebuie să înțelegem că scandalul, circul, agresivitatea, promisiunile electorale care nu suportă nici o consecință în caz de nerealizare, traseismul politic si demagogia, TREBUIE SA DISPARĂ!!!

Dupa 30 de ani, partidele care au pus monopol pe judetul nostru, PNL si PSD, continuă să promoveze în funcții de o importanță imensă pentru viitorul argeșenilor, aceeași tipologie a omului politic interesat doar de propriul bine si propria cariera politică.

E timpul sa alegem rațional, să ne lasăm conduși de viziunea unor oameni care au acumulat experiență în domeniilor lor de activitate, profesioniști cu o vastă experiență de viață, OAMENI CARE NU AU FACUT NICIODATĂ POLITICĂ, CARE N-AU LUAT SALARIU DE LA STAT, N-AU FĂCUT AFACERI CU STATUL ȘI CARE IUBESC CU ADEVĂRAT ARGEȘUL ȘI ARGEȘENII.”, a declarat Dumitru Grecu.

 


Acest material a fost comandat de Partidul PRO Romania - Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200010