Dumitru Grecu: ”Am spus că politica trebuie să se facă numai cu planuri concrete!”

Dumitru Grecu este vicepreşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turism din România şi unul dintre cei mai importanţi investitori din turismul argeşean.

Candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean Argeș a postat pe pagina de socializare o simularea video a unui proiect ce presupune atragerea unor fonduri europene de pana la 2 miliarde de euro prin programul european de finanțare ITI.
Proiectul constă în dezvoltarea uneia dintre cele mai spectaculoase zone turistice din țară, întinsă pe o suprafață foarte mare din zona de nord a județului Argeș.

Textul integral este următorul:

,, Am spus că politica trebuie să se facă numai cu planuri concrete! În calitate de președinte al Consiliului Județean Argeș, voi pune bazele unui proiect ce va schimba istoria județului nostru. În urmă cu 5 ani, am dat naștere unui proiect de țară, ce presupune atragerea unor fonduri europene de pana la 2 miliarde de euro prin programul european de finanțare ITI, care reprezintă una dintre prioritățile mandatului meu (impreuna cu CJ Sibiu si CJ Brasov).

Proiectul constă în dezvoltarea uneia dintre cele mai spectaculoase zone turistice din țară, întinsă pe o suprafață foarte mare din zona de nord a județului nostru, nu doar pe Transfăgărășan. Acest proiect va genera pana la 5.000 de locuri de muncă în prima etapă, având capacitatea să ajungă la borna de 10.000 de locuri de muncă pe parcursul implementării. Impactul va fi major atât asupra turismului argeșean, care poate ajunge la o pondere de pana la 15% din economia judetului nostru (în prezent turismul reprezintă doar 0,5%), dar si asupra infrastructurii, pentru că ne va obligă să investim în drumuri de cea mai bună calitate.

Vă invit să urmăriți simularea video a proiectului descris mai sus și să ne reamintim că acolo unde există voință și credință, omul poate sfinți locul. Pe 27 septembrie votăm pentru un viitor al prosperității și performanței, votăm un om care iubește Argeșul și argeșenii și care nu a făcut niciodată politică sau afaceri cu statul.

 

Acest material a fost comandat de Partidul PRO Romania - Filiala Arges
Realizat/Publicat de: MB Agency Complete SRL 
Cod de identificare mandatar financiar : 21200010