Duminică- ultima zi de înscrieri pentru directorii de învățământ preuniversitar

Duminică- ultima zi de înscrieri pentru directorii de învățământ preuniversitar. Concursul va avea o componentă națională și una locală.

Prima probă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în grădinițe, școli și licee, va avea loc pe data de 12 octombrie. Înscrierile se pot face până duminică, 2 octombrie 2016.
Din această toamnă, concursurile se vor desfășura potrivit unei noi metodologii, având o componentă națională și un locală. Componenta națională presupune susținerea unei probe scrise cu subiecte unice la nivel național. La nivelul comisiilor județene, candidații vor susține un interviu, iar comisia de concurs le va evalua CV-urile. Toate probele sunt obligatorii.

CITEȘTE ȘI ... Rectorii vor avea interdicție să facă politică!


Punctajul maxim pentru fiecare probă de concurs este de 50 de puncte, iar punctajul minim este de 35 de puncte. Pentru a fi adminiși, candidații trebuie să obțină un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și, din cumularea punctajelor celor trei probe de concurs, un punctaj total de cel puțin 105 puncte.
Proba scrisă se va desfășura pe 12 octombrie, iar evaluarea CV-ului și interviul vor avea loc în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie.