Ducele de Albota- serbat de colegii săi la ceas aniversar, la hotelul fraților Negoiță

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, împlinește marți, 21 februarie, frumoasa vârstă de 70 de ani. Edilul a fost serbat de colegii săi din țară seara trecută, la RIN Grand Hotel, unitate hotelieră deținută de frații Negoiță.

Nu este pentru prima oară când primarul din Albota își serbează ziua de naștere în Capitală, la hotelul fraților Robert și Ionuț Negoiță, acesta celebrându-și ziua de naștere în prezența mai multor personalități ale mediului public, anul trecut. De altfel, un motiv în plus pentru a își serba ziua la RIN Grand Hotel este că tot aici se desfășoară ședința Asociației Primarilor de Comune din România, al cărei fondator este Ion Dumitru. 
Și de această dată, mai mulți primari argeșeni au fost alături de edilul comunei Alobta, cântându-i „La mulți ani!” cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani. Dintre primarii argeșeni ce au fost prezenți la eveniment, îi amintim pe Gheorghe Stancu, de la Bascov, Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu, pe cel de la Mărăcineni, Nicolae Dascălu, Mihai Rachieru de la Budeasa, Ion Gârleanu, edilul comunei Bogați, dar și alții. 


Pe această cale, echipa „Sursa Ta” îi urează edilului Ion Dumitru un sincer: „La mulți ani!” , multă sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile!