(Video) Dubla crimă din Argeș putea fi evitată? Femeia ceruse ajutorul Poliție! Ce declară concubinului  | Sursa Ta

Update, 18 mai 2021:


Noi detalii tulburătoare despre dubla crimă din Argeş au ieșit la iveală. În luna ianuarie a acestui an, agresorul își anunțase intenția de a-și ucide fosta iubită, în direct la TV, la Antena 1, scrie observatornews.ro. 

De asemenea, potrivit Adevărul, care citează surse judiciare, femeia depusese plângere pentru ameninţare în luna februarie a acestui an, la Poliţia Câmpulung.

Femeia ucisă în Argeș depusese plângere împotriva fostului iubit, care o amenințase și în direct, la TV, dupa ce bărbatul ar fi amenințat-o și urmărind-o constant deși cei doi aveau vieți separate ( femeia își refăcuse viața alături de alt bărbat).

Plangerea a fost depusă la sediul poliției din Campulung Muscel la o lună diferență de la șocantele dezvăluiri făcute în direct la televizor.

Concubinul femeii ucise, pe numele său Paul Bențoiu, a făcut declarații, precizând că femeia era urmărită cu diferite mașini și amenințată:

„O urmărea cu diferite mașini..
A tras de ea și de copil și i-a spus că dacă nu merge acasă, o taie și o omoară. Am vrut inițial să merg eu ea la cimitir, la părinții ei, însă m-a rugat să rămân acasă. Era urmărită încă de la Paște și mă urmărea și pe mine. O urmărea peste tot cu diferite mașini. Ea nu pleca nicăieri fără copil, spunea că dacă ea moare, să moară și copilul odată cu ea”, declara acesta.

 

Sursa video: gândul.ro

 

--------------------------------------------------------------------------

În această dimineață, legiștii au realizat autopsia femeii și fiului ei, omorâți cu sânge rece de fostul iubit al acesteia.

CITEȘTE ȘI ... (video) Preotul care l-a găsit pe băiat: „Femeia a văzut când copilul ei a fost omorât”


Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, a declarat în prezența jurnaliștilor că loviturile încasate de victime au fost ”dramatice, profunde”, mama și fiul neavând nicio sansă de supraviețuire.


►”Loviturile au fost dramatice, profunde și nicio șansă nu aveau.”

 

În plus, înainte de a-i fi tăiat gâtul, femeia și criminalul s-au împins, pe trupul acesteia fiind observate mai multe leziuni traumatice (aproximativ 20 de julituri provocate cu cuțit).

 

► ”Cele două victime au fost autopsiate în cursul zilei de astăzi, ca urmare a ordonanțelor dispuse de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. La femeie, sunt multe leziuni traumatice. Cauza imediată de deces este hemoragia externă survenită în urma unui traumatism cervical forte provocat cu un cuțit, cu secționare de pachet vascular și trahee. sunt mai  multe leziuni traumatice, ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive a existat o altercație. sunt vânătăi, și excortații, și urme de apărare.”, a declarat Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș.

 

CITEȘTE ȘI ... (video) Și-a anunțat crima în direct la TV. Victimă: ”El intră în pușcărie și pe mine mă bagă în pământ!”


Conform raportului IML, băiatul a fost omorât dintr-o singură lovitură de cuțit. Copilul nu avut timp nici să se apere.

 

► ”La băiat există tot o leziune anterioară cervicală, produsă de cuțit. Nu există urme de apărare. A fost o singură lovitură. Sunt mai multe leziuni, dar a fost o singură lovitură de cuțit”, adaugă Dan Manu.

 

 

Citiți toate detaliile despre odioasa crimă care a avut loc, ieri, la biserica Mihăești, dând CLICK AICI