DTO - în continuă expansiunea! Investiție serioasă pentru punctul de lucru Nădlac!

Dolo Trans Olimp se află în continuă dezvoltare, motiv pentru care Sursata.ro vă aduce în fața dumneavoastră principalele puncte de lucru ale companiei argeșene DTO: București, DN 65B în zona Bradu, platforma din orașul Mioveni și punct de lucru din Arad.

În primul articol promovat v-am prezentat cel mai nou proiect, și anume platforma de stocaj situată la intrarea în orașul Mioveni.

CITEȘTE AICI - Noua clădire de la Mioveni, marca DTO, este funcțională!

Acum, mergem în vestul țării, în puntul de lucru care face legătura cu celelalte țări ale Europei. Vorbim despre baza Nădlac, din județul Arad, funcțională încă de la jumătatea anului 2017.
Baza Nădlac reprezintă un punct important de plecare pentru compania Dolo Trans Olimp, a cărui sediu central se află în Argeș. În județul Arad, DTO va deschide un nou garaj, un proiect amplu și de viitor.
Pentru finalizarea acestui proiect, compania argeșeană a achiziționat de curând 1,2 ha de teren.

 

Dolo Trans Olimp, compania argeșeană specializată în  transportul rutier de mărfuri, service autorizat, dar și singura reprezentanță Lorh de pe teritoriul românesc, deține autorizațiile ISO 9001, 14001 și 18001, beneficiind de un sistem de management integrat - Calitate, Mediu, Sănătate și Securitate Operațională.
Pe lângă cele două creterii care definesc întreaga structură DTO, calitate și progres, satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților reprezintă un ultim pas important în încheierea targetului zilnic. Clienții își doresc un transport de calitate superioară, iar compania Dolo Trans Olimp cunoaște foarte bine cât este de esențial să câștige încrederea unui client. Alături de certificările ISO, contribuția angajaților este esențială. În acest sens, pentru atingerea performanțelor în planul competitivității este necesară creșterea responsabilității și a nivelului de instruire al angajaților.
Cu o cifră de afaceri de 55,2 mil. lei, în creştere cu 46%, și cu peste 300 de camione în custodie, DTO se plasează anul acesta în liga marilor transportatori, fiindu-i permis accesul la licitații, atât cu camioane, cât și semiremorci.