DTO angajează! Se caută muncitori necalificați

Dolo Trans Olimp angajează muncitori necalificați pentru service de camioane. Dacă ai abilitați tehnice și îți dorești un loc de muncă stabil, aici este locul tău. Vei beneficia de calificare la locul de muncă în meserii precum: tinichigiu și mecanic auto, având în spate o echipă de profesioniști. De asemenea, compania oferă un pachet salarial motivant și un mediu de lucru plăcut.

Informații suplimentare: 0752495860

 


 


Dolo Trans Olimp este o companie care a debutat pe piaţa afacerilor argeşene de doar 9 ani.  Fondatorul acesteia este Cristian Dolofan, un tânăr antreprenor care a ales să îşi transforme visurile  în realitate chiar în oraşul său natal, creând, prin perseverenţă şi o echipă bine sudată, un business-etalon pentru segmentul său de activitate. Dolo Trans Olimp este structurat pe o strategie bine definită, unde cuvântul de ordine este „excelenţa”. La fiecare drum parcurs de camioanele DTO, acestea duc numele Argeşului în ţară şi peste graniţe, dovedind eficienţa şi seriozitatea unei companii româneşti în faţa partenerilor străini.

În octombrie 2011, DTO a început activitatea cu doar 8 camioane cumpărate în regim second – hand. Acum are câteva sute, marca Mercedes, pentru că a înţeles că reparaţiile şi întreţinerea unor autoturisme la mâna a doua înseamnă o piatră de moară pentru businessul său. Aşa că a investit într-o flotă nouă, alegând autocamioane performante ce oferă siguranţă şi consum optim. Însă, cum automobilele nu merg singure, indiferent cât de performante sunt, a pus accent şi pe factorul uman, prin dezvoltarea unor programe destinate instruirii şoferilor, astfel încât să aibă la bordul lor adevăraţi profesionişti. Camioanele firmei DTO străbat drumurile din toate colţurile Europei, transportând autovehiculele a patru producători importanţi din industria auto, printre care şi Dacia, bineînţeles.

„Calitatea premium și eficiența șoferilor noștri ne fac extrem de performanți – mai puternici decât mulți competitori“, spune managerul Cristian Dolofan, dezvăluind secretul succesului său.

DTO îşi are cartierul general la Bradu, în vecinătatea Piteştiului. Aici a început Cristian Dolofan să pună pe foaie proiectul companiei sale, care a progresat constant, ţinând pasul cu noile provocări ale pieţei de profil. Ultimii trei ani au însemnat dezvoltarea de noi proiecte, materializate în centre operaţionale situate în trei puncte-cheie ale ţării: unul la Bucureşti, platforma din orașul Mioveni și punctul de lucru din Arad. Extinderea sa la nivel naţional are ca principal scop eficientizarea serviciilor oferite şi un timp rapid de livrare. Platforma Dolo Trans Olimp a fost amenajată la intrarea în orașul Mioveni, pentru a fi aproape de Uzina Dacia, şi are ca destinație stocajul vehiculelor. Platforma măsoară 150.000 de mp, are acces la calea ferată și susține zilnic sute de autoturisme abia ieșite de pe porțile Dacia Renault.  


În vestul țării, chiar la poarta de ieşire spre Europa, Dolo Trans Olimp a amenajat, în 2017, Baza de la Nădlac, județul Arad, Baza Nădlac reprezintă un punct important de plecare pentru compania Dolo Trans Olimp.