DTO alături de studenți: ”Alăturati-vă unei echipe de profesioniști!”

Compania argeșeană, care se află în continuă expansiune, își dorește mărirea echipei. Fie că ești student sau ești angajat deja și dorești o schimbare, Dolo Trans Olimp îți este alături cu o ofertă avantajoasă și condiții de lucru la nivel european.
”Suntem prezenți la eveniment întrucât ne dorim să angajam doi absolvenți ai Facultății de Mecanica și Inginerie, fără însă a ne limita la această ofertă. Dacă vom găsi profiluri bune, oameni cu experiența profesională de interes pentru noi, vom analiza posibilitatea de a-i aduce în echipa noastră întrucât compania este în continua extindere.”, a declarat pentru Sursata.ro, Alexandra Pavel, HR Manager al companiei.

 


Evenimentul, organizat de AJOFM Argeș, a reprezentat o oportunitate de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru ca acestia sa poata alege un loc de munca conform pregatirii lor profesionale sau sa se informeze despre ocupatiile cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung. Printre doritori s-au numărat tineri, dar și persoane peste 40 de ani, fie cu studii superioare, fie cu studii medii, toți dornici de o nouă experiență profesională.


”Participarea a avut efectul scontat, am selecționat câteva cv-uri. Vom contacta candidații în vederea stabilirii unor interviuri care sa ne permită sa îi cunoaștem mai bine.  Au fost prezenți oameni cu studii superioare dar și cu studii medii, cu și fără experiența profesională dornici sa găsească sau sa înlocuiască un loc de munca. Am fost surprinși plăcut să vedem tineri în căutarea unui loc de munca, absolvenți de liceu, ușor timorați, dar dornici să analizeze ofertele angajatorilor.

Cert este că Dolo Trans Olimp va răspunde pozitiv invitațiilor AJOFM la astfel de evenimente.”, a adăugat Alexandra Pavel, HR Manager al companiei.