Drum județean reparat și redat circulației!

Drumul județean avariat sâmbătă, ca urmare a alunecările de teren produse din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultima perioada, în comuna Albeștii de Muscel, a fost reparat de Regia Județeană de Drumuri și redat circulației.
Alunecarea s-a produs în aceeași zonă în care, cu mai puțin de un an în urmă, Regia Județeană de Drumuri efectuase lucrări de reparații și consolidare a drumului. Sâmbătă, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a fost prezent la fața locului, împreună cu directorul general al Regiei Județene de Drumuri, Alina Nicolau, senatorul Gheorghe Marin, reprezentatul zonal al ISU Argeș, reprezentanții Poliției, consilierul local cu atribuții de primar al comunei.

Pentru că fusese serios avariat s-a decis ca, pe lângă semnalizarea specifică într-o astfel de situație, doi angajati ai Regiei Județene de Drumuri să asigure zona în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru a evita producerea unui accident rutier. Duminică, 14.05.2017, Regia Județeană de Drumuri a efectuat lucrările de reparație a drumului. Deoarece alunecarea de teren nu a afectat doar drumul județean, ci este de o mai mare amploare, afectând ți locuințele din zonă, dar și drumul comunal, la solicitarea președintelui Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea a convocat, luni, 15.05.2017, Comitetul pentru Situații de Urgență.